Hei-hei kõik trendikad!

Huvitav pealkiri eks? See on see kui ei oska kohe üldse miskit panna ja siis imed läbi ussiaugu mingi kõige suvalisema pealkirja välja 😀 . Ei, ma pole üldse mingi skater tsikk tegelikult, vahel juhtub ainult stiil selline olema. Käisime ükskord Mariliga söömas, kandsin seda kõige lebomat kleit-särki ja kuna ma selle riietusega pilte polnud veel teinud, siis kasutasin juhust ja palusin Marilil paar klõpsu teha Bastioni mäel.
Ma ausalt öeldes arvasin, et see värviline ese on lihtsalt mingi äge pink, aga hiljem tuli välja, et eii, see ikka puhas rularamp, mille peal rulatajad trikke teevad. See riietus on piltide peal üsna suvine, aga tegelikult olen seda kandnud ka nüüd jahedamal ajal. Jalga kitsad mustad püksid, peale bomber ja läheb!

Sellega seoses ongi asjakohane teile jagada ka Kuldrula videot, mis toimus augusti kuus Pärnus. Kes mu youtube kanalit jälgib, on seda ilmselt juba näinud, aga kes veel pole – enjoy!

OUTFITI DETAILID: Kleit – ZARA | Ketsid – RIMI | Prillid – H&M

 

Kamilla Katarina
♥♥♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | TUMBLR | YOUTUBE | snapchat: kamillakatarina