Hei-hei kõik trendikad!

Õhtud ja veidikene ka päevad on kiskunud krõbedaks ning JUBA ma igatsen suve soojasi ja valgeid õhtuid. Need pildid on tehtud põhimõtteliselt öösel, ajavahemikus 23.00-23.30, seega vabandan kerge müra pärast, mis osadele piltidele jäänud on. Hetkel unistan sellest, kuidas ma kannan seda kleiti Kreekas Santorinil. Minu arust see kleit on nii Santorini kleit! Sobib sellele valge-sinisele taustale imeliselt.

3-night-santorini-tour-from-athens-in-athens-117734

Aga mine tea, äkki mõni viimase hetke lend lennutab mind varsti kuhugi sinna kanti, sest oiii kuidas tahaks! Igapäev uurin Tuusik.ee‘st erinevaid pakkumisi, sest üks asi mida ma sellel suvel teha ei jõudnud, oli päikese kätte maha viskamine ja vedelemine. Keskkonna muutust oleks ka vaja…

OUTFITI DETAILID: Kleit&kaelaehe – H&M | Kingad – ZARA | Kott – Seppälä

img_2828 img_2949-2

img_2842  img_2911 img_2951 img_2987

Millest teie hetkel unistate?

Kamilla Katarina
♥♥♥
INSTAGRAM | FACEBOOK | TUMBLR | YOUTUBE | snapchat: kamillakatarina