Hei-hei kõik trendikad!

Täiesti hull kui kiirelt see suvi möödus! Ja muidugi veel hullem on see, kui vähe ma siia blogisse oma ninakest olen näidanud 🙁 . Samas mulle tundub läbi teiste blogijate-vlogijate, et ma pole ainuke: 1) kes ei saa aru, et kuidas juba aasta kahekas kuu lõppemas on ; 2) kes jõudis suvel vähe blogida. See leevendab mu süümekaid.
Nagu ka eelnevatel aastatel ja ilmselt kordub ka järgmisel aastal, aga suvi on tõesti selline aeg, mil viimane koht kus olla tahaks, on arvuti taga ja sellepärast on alati ka blogisse kerge vaikus sisse jäänud.

Need pildid on tehtud ammu.. ammu juulis. Kui ma käisin teiste blogijatega Visit Tallinna korraldatud Tallinn Cardi päeva nautimas (allpool on sellest kõigest ka video olemas!).

Ma usun, et teile pole märkamatuks jäänud, kui IN hetkel roosa on, seda on tänavapildis nii palju näha. Ning jah, ka mind on tabanud see roosa hullus! No ikka mega hullus! Ausalt! Ma mingit muud värvi viimasel ajal enam ei näegi. Just ostsin endale Lindexist sügisese roosa bomberi ka – uus lemmik riideese! Minu arust on roosa nii positiivne ja vahva värv, et alati kui näen kedagi seda värvi kandmas, siis mul tuleb soe tunne sisse ja naeratus näole, seega KANDKE ROOSAT!
Kui kedagi huvitab, kust me selle ukse leidsime, siis see asub vanalinnas Laial tänaval.

Pildid klõpsas Kadi-Liis, aitäh 🙂 !
Outfiti detailid > kott – Seppälä | jalanõud – Tamaris | kõik ülejäänu – H&M

IMG_2710-2

IMG_2702

IMG_2706 IMG_2732

IMG_2722 IMG_2725

Ja täpselt sellel ajal oli ka Maiasmoka vaateakendele ehitatud roosa muinasjutuline martsipani maailm. 

IMG_2752

Mis on teie hetke lemmikvärv? 

Kamilla Katarina
♥♥♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | TUMBLR | YOUTUBE | snapchat: kamillakatarina