Vajuta alt nurgast mutrilt 720p/1080p HD!

Hei-hei kõik trendikad!

Kuidas teie suvi siiani möödunud on? Minul on möödunud üli töiselt ja nüüd pühade ajal oligi lõpuks veidi rahulikum ning filmisin üle pika aja ühe video. Nimelt tekkis suur soov võtta osa NYXi meigivõistlusest ja sellega seoses filmisingi enda esimese meigivideo üles. Muusikaga läks veidi kehvasti ja sellepärast pole see video nutiseadmetes saadaval. Ma pole siiani aru saanud Youtube muusikapoliitikast, sest mõned kasutavad enda videotes väga tuntuid lugusi, millel peaks kindlasti autoriõigus peal olema, aga samas millegipärast need töötavad nutiseadmes.

Minu videos olev meik sündis puhtalt sellest, et ma armastan tohutult päikest ning nüüd pühade ajal veetsingi kõik enda õhtud kuskil, kus ma nägin päikeseloojangut või tõusu. Kõik see inspireeriski mind ja sündiski selline meik. Ma tean, et see pole nii metsikult hullumeelne meik nagu ilmselt NYX ootaks või nagu teised selle sama võistluse raames on teinud, aga ma ei tea… Üle pole ka mõtet pingutada ju? Minu silmis oleks midagi rohkemat juba too much olnud.

Aga kuidas teile meeldis kogu see krempel? Kas te sooviksite minu poolt veel mingeid iluteemalisi videoid või postitusi? 

Kamilla Katarina
♥♥♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | TUMBLR | YOUTUBE | snapchat: kamillakatarina