Vajuta alt nurgast mutrilt 720p/1080p HD!

Hei-hei kõik trendikad!

Meil toimus järjekordne stiilipidu! Pika juttu ei oskagi kirjutada, sest pildid ütlevad selle postituse juures tõesti rohkem kui ma ise oskaks kirjutada 🙂 . Paljud küsisid ja võib-olla ka teie mõtlete, et kust küll ma selle vägeva kuue endale selga sain – kapist võtsin! See on nimelt mu ema oma ja täpselt kaheksakümnendatest pärit (saapad ka!). Carol küsis mult, et miks ma seda niisama ei kanna. Mis te arvate kui ma seda niisama kandma hakkaks 😀 ? Oleks okei?  Väga vahva sünnipäev oli, aitäh Kaia selle super ägeda õhtu eest! Ma olen ennegi teisi stiilipidusi kajastanud ja need leiate SIIT.

Nendel piltidel kus naised kukil on, siis toimus ajalehetantsu mäng, mille ma läbi viisin. See läks nii peale kõigile, kõik läksid nii käima 🙂 . Veel toimus seal selline mäng, et me olime kolmes tiimis ja igaüks oli paberile kirjutanud endast 2 tõest fakti ja 1 vale fakti ning siis pidi teine tiim ära arvama kelle faktid need paberil on ja milline nendest on vale fakt. Ma tegin seda sama koos Greteliga videos 😉 .

IMG_8772

IMG_8696

IMG_8769

IMG_8698

IMG_8712

IMG_8773

IMG_8699

IMG_8777

IMG_8716

IMG_8729

IMG_8747

IMG_8780

IMG_8721

IMG_8741

IMG_8799

IMG_8785

IMG_8743

IMG_8768

IMG_8740

Mis emotsioone teis kaheksakümnendad tekitavad? Kas olite juba sündinud siis? 

⚫ Kui sulle mu videod meeldivad, siis hääleta minu poolt Eesti Blogiauhindadel videoblogijate kategoorias SIIN (link). Videoblogijate kategooria leiate kõige viimasena ja minu blogi nendest blogijate listist ka kõige viimasena. Samuti saad Trendiruumi ka lemmikblogiks hääletada ⚫

Kamilla Katarina
♥♥♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | TUMBLR | YOUTUBE | snapchat: kamillakatarina