Vajuta alt nurgast mutrilt 720p/1080p HD!

Küll oli see alles tore päev 🙂 . Niimoodi pidasin siis mina oma emaga emadepäeva ja seda õigest päevast mitmeid päevi ette ära, sest eile ehk õigel emadepäeval olin ma terve päeva tööl. Kingitust ma ka ei jõudnud teha, aga ma ilmselt millalgi tellin ja kingin talle selle salli, mida ta selles videos sisustusmessil proovis – tal on sallide maania 😀 . Ja sellest välja tegemisest veel nii palju, et see pole jah midagi nii märkimisväärset teile ehk vaatajale, aga meie jaoks oli. Oleneb muidugi perekonnast, aga meil on kuidagi jah niimoodi läinud, et isegi et me oleme vennaga täisealised, siis on alati ikka vanemad väljas süües maksnud ja sellepärast vääris see ka jäädvustamist – siiski esimene kord 🙂 .

Mida teie oma emale kinkisite ja kuidas te selle armsa päeva veetsite?

⚫ Kui sulle mu videod meeldivad, siis hääleta minu poolt Eesti Blogiauhindadel videoblogijate kategoorias SIIN (link). Videoblogijate kategooria leiate kõige viimasena ja minu blogi nendest blogijate listist ka kõige viimasena. 

Kamilla Katarina
♥♥♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | TUMBLR | YOUTUBE | snapchat: kamillakatarina