Hei-hei kõik trendikad!

Olin teiega unustanud jagada neid toredaid outfiti pilte, mis Kats (tema cooli instagrami leiad SIIT) minust tegi. Ma olen mantlit ja tosse teile ennegi näidanud, aga seda ägedat pluusi mitte, mis nii hästi mu tossudega kokku sobivad, et inimesed on reaalselt küsinud kas ma ostsin need komplektina. Sinine kuulub ikka vaieldamatult mu lemmikvärvide hulka.

Mantel, kott – second-hand | Pluus, kaelakee – H&M | Kaamera – Canon 6D | Huule”lakk” – NYX liquid lipstick | Püksid – Terranova | Tossud – ALDO 

IMG_5872

IMG_8638

IMG_8569-2

IMG_8590

sininekollaž

IMG_8666

teinekollas

⚫ Kui sulle mu videod meeldivad, siis hääleta minu poolt Eesti Blogiauhindadel videoblogijate kategoorias SIIN (link). Videoblogijate kategooria leiate kõige viimasena ja minu blogi nendest blogijate listist ka kõige viimasena. Samuti saad Trendiruumi ka lemmikblogiks hääletada ⚫

Kamilla Katarina
♥♥♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | TUMBLR | YOUTUBE | snapchat: kamillakatarina