Hei-hei kõik trendikad!

Nii.. Kuna mul on sellest päevast pikk-pikk vlog, siis egas pikka juttu olegi, aga kuna mul oli sellest üritusest paar vahvat pilti, siis jagan neid ka. Ma soovitan Sul tellida Trendiruumi youtube kanalit, sest tihtilugu ma ei jõua neid kohe siia lisama tulla ehk siis tellides YT kanalit, saad olla kindel, et näed esimesena, mis mu elus toimub. Rääkides videotest, siis läks käima Eesti Blogiauhindade hääletus, kus minu blogi on esindatud VIDEOBLOGIJATE kategoorias. Kui mu videod Sulle meeldivad, siis mine palun hääleta Trendiruumi poolt 🙂 .  Hääletada saad SIIN (link), kus videoblogijate kategooria leiad kõige viimasena ja minu blogi on nimekirjas ka kõige viimane, seega viimane hapupiimane, aga võiks ju teha nii, et seal üritusel, mis toimub 11.juunil kohvik Wabaduses (kuhu ka kõik lugejad on oodatud!!!), võiks Trendiruum selles kategoorias olla essa 🙂 . Issand see oleks nii äge! Sest mina isiklikult väga naudin enda videote tegemist ja näen väga vaeva, et need alati kaasahaaravad oleksid.

Vajuta alt nurgast mutrilt 720p/1080p HD!

Väike lisa kommentaar videole, siis kõige rohkem elevust nii minus kui ka teistes, tekitas vist NYX, mis tuleb sügise alguses Eestisse.

IMG_8534

IMG_8537

IMG_8553

Vasakul Anita (BLOGI link) ja paremal Kadi-Liis (BLOGI link) ning teiste blogijate blogid leiate youtube lehe lisainfo alt (jah, ma olen laisk 😀 ).

 

Kuidas teile vlog meeldis?

Kamilla Katarina
♥♥♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | TUMBLR | YOUTUBE