Vajuta alt nurgast mutrilt 720p/1080p HD!

Hei-hei kõik trendikad!

Meil toimus jälle üks vinge dress codega sünnipäevapidu, kus oli teemaks VENE OSSID. Sellest ka selline kreisi video. Loodan, et kõik said naljast aru ning ei taha sellega üldse propageerida viina võtmist vms. Olen teile ju ennegi meie kihvtide teemadega peopilte jaganud, mida vaata SIIN, SIIN ja SIINEnda outfitist rääkides, siis ma algul nii pelgasin niiviisi minna, mõtlesin et äkki ikka on too much, aga tegelikult see oli nii naelapea pihta. Väga paljud tulid eraldi ütlema, et oo wow nii äge riietus ja pärast kui me edasi linna läksime (kuhu me läksime muidugi nende samade kostüümidega, vähemalt mina 😀 ), siis ka tulid tuttavad patsu lööma, et “kuuled naine, väga kümnesse outfit! Need platvormid ja sokid on eriti 5+”. See on see kostüümipidude võlu, et läbi riietuse minnakse täiesti teise karakterisse ning ma tõesti tundsin ka end teistmoodi, sest eks need igasugused komplimendid ka boostisid mind, peaks vist ossiks hakkama? Haha.

Aga kellele veel videost ei piisanud, siis lisan siia mõned pildid ka:

IMG_7926 IMG_7938 IMG_7946 IMG_7950 IMG_7960 IMG_7984 IMG_7986

“Olge rõõmsad ossid ka nüüd!”

IMG_7998 IMG_8022

 

Järgmine stiilipidu, mis tulemas, on 80’ndate disko stiilis, seega eks me näe mis huumorit seal saama hakkab 🙂

 

Kamilla Katarina
♥♥♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | TUMBLR | YOUTUBE