Hei-hei kõik trendikad!

Neljas vlogmas tuleb ka varsti, et siis ongi kokku neli nagu ka neli adventi 🙂 . Mõtlesin siin, et tahaks väga mingit jõuluteemalist postitust teha, aga kuna kingisoovituste postitusi on juba teiste blogijate poolt sada tükki tehtud, ei näinud, et see midagi väga originaalset oleks. Enda kingisoovi listi ka ei näinud mõtet teiega jagada, sest lihtsalt mul pole mingeid erilisi soove, seega mõtlesin ja mõtlesin, et mida siis teiega jagada – JÕULULUULETUSI! + veel väikest kollaaži piltidest, kui ma pisi-pisi olin. Ma ei tea kuidas teiega lood on, aga minul on iga aasta probleeme kinkide lunastamisega, sest kõik väiksena õpitud luuletused on peast pühitud. Küsisingi siis sõpradelt ja perelt abi, et nad jagaksid minuga mõningaid luuletusi, mida saaksin siia kokku koguda, et siis oleks homme ja ülehomme kinki saades kohe nipsust võtta 😀 . Ma tean, et on ebaviisakas jagada kellegi luuletusi ilma autori nime mainimata, aga need riimid jagati mulle facebooki chatis ja ma tõesti kahjuks ei tea nende autoreid. Loodan, et need on kõikidele abiks, mis ongi ju kõige põhilisem.

_____________________

Jõuluvana oled sa,
meile kõigile meeldid ka.
Habe pikk on sul ees,
Sa oled lahe jõulumees.

Autor: väike poolvend Herman

-❄❄❄-

Jõuluvana vaata mind,
ma veel ei tunne sind. 
Teen su habemele pai
kui on valus ütle ”ai”

-❄❄❄-

Õues lumi õues jää,
lumi lendab üle mäe.
Jõuluvana tuleb siia,
tahab ise kinke viia!

-❄❄❄-

Jõuluajal poleks paha,
saada kotitäie raha.
Kui Sul praegu pole anda,
võid ka hiljem üle kanda.

-❄❄❄-

Läbi sätendava õhu, üle karge lume,
pisikene ingel paljajalu tuleb.
Süda soe ja sära silmil, külma ta ei talu,
kannab kuuma küünlaleeki läbi valge saju.

-❄❄❄-

Lumi sajab, müts-müts!
Jõuluvanal ilus müts.
Võtan kaika, müts-müts!
Nüüd on minul ilus müts.

-❄❄❄-

Kullakallis Jõulutaat,
Sul soovin sära silma!
Kuid jäta kõik poliitikud
kingitustest ilma!

-❄❄❄-

Verivorsti seitset sorti,
lisaks kapsast, liha, torti.
Kõik mis kilod juurde toob,
rõõmsa jõulutunde loob.

_______________________

Sellised pisikesed jõululuuletused siis! Kui keegi sõpradest jagab veel miskit toredat, siis kindlasti lisan juurde. Kui ka teil on mõningaid vahvaid riime jagada, siis palun kirjutage need alla kommentaariumisse 🙂 .

 

Soovin teile kõigile rahulikke pühi!

 

 

Kamilla Katarina
♥♥♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | TUMBLR | YOUTUBE