Hei-hei kõik trendikad!

Koristasin siis eile üht riiulit, kuhu mul oli kogunenud vanu ja tühjaks saanud lõhnu, purgikesi ja muid ilutooteid. Nende hulgas oli ka Trussardi Donna lõhnaõli, mis on siiani üks mu lemmikuid parfüüme, aga pole veel jõudnud uut osta. Ausalt öeldes seda ära visatavat pudelit ma ka ei ostnud või ei saanud kingiks, vaid hoopis VÕITSIN Cosmopolitanist kelmika loo saatmise eest “pihtimused” rubriiki.

Kuna see on tõesti naljakas – oleneb muidugi huumorimeelest – siis mõtlesin, et jagaks teiega ka seda lugu, mis mul umbes kuus aastat tagasi juhtus. Käisin mina oma tolleaegse näitetrupi Kuti-Muti Stuudioga kultuurireisil Peterburis. Ei osanud ma siis ning kahjuks ei oska siiani vene keelt, isegi et ma seda koolis aastaid õppinud olen. Käisime eelviimasel päeval kodustele sisseoste tegemas, kui mul oli vaja müüjalt küsida kilekotti. Meil oli seltskonnaga hästi kiire, kui küsisin tuttavalt, kes seisis umbes 3 m kaugusel, et ta ütleks mulle kähku kuidas on vene keeles kilekott või kott vms. Selle peale ütles ta üli vuristades “сумка-сумка” ning ma ilma pikema mõtlemata ütlesin müüjale tähtsa näoga “Пожалуйста один СУКА” (ehk “Palun üks emane koer/lita/libu”), mille peale ehmatasime mõlemad müüjaga ära ja hakkasime naerma ning ma korrutama “нет! Cумка-сумка! Cумка!”. Olin nii valesti kuulnud ja kiirustamise pärast pea ei mõtelnud kaasa kah 😀 . Selline pentsik lugu siis minu minevikust!

Kahjuks on mul hetkel kõik selle reisiga seotud pildid kuhugi ära kadunud, aga leidsin enda facebookist ühe foto, mis on Venemaaga seotud (aga ka aastavahetusega, mis on ju hetkel aktuaalne). See on tehtud 2010/2011 aastavahetusel, kui Eestis võeti kasutusele euro, mille puhul oli ka meie president kesklinnas oma rahvast tervitamas. Sain ka mina sõbrannadega(kõik eestlased) sellest kätlemisest osa, aga pärast Äripäevas tuli välja, et me oleme Vene turistid 😀

168563_190763117604986_7983957_n

Mina olen see pruuni jope ja oranžide juustega

Sellised naljakad meenutused seekord minu poolt! Mis ma aastavahetusel teen? Ausalt öeldes ma polegi veel suutnud otsustada, sest linn, rahvarohked peokohad ja mega purjus inimesed enam üldse ei tõmba! Kunagi nooremana sai ikka linnas seda vahetust tähistamas käidud, aga nüüd tekib mul vastik ärevus kuskil paksu-purjus massi sees olles. Alati on mul võimalus perega vanaema juures süüa ja aastavahetuse saateid vaadata!

Aga äkki on ka teil mulle mingeid naljakaid lugusi jagada? Või soovitada miskit aastavahetuste plaanide osas 😀 ?

Kamilla Katarina
♥♥♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | TUMBLR | YOUTUBE