Hei-hei kõik trendikad!

Ilmselt kõige suvalisem postituse pealkiri mida keegi kunagi kirjutanud on, aga kui te edasi juba pilte vaatate, siis saate aru miks see nii segane tuli 😀 . Järgnev outfit on inspireeritud 70-80’ndatest ning sellega ma käisin Tallinn Fashion Weeki viimasel päeval Erinevate Tubade Klubis Taavi Turki, Reet Ausi ja Triinu Pungitsa moe perfoormantsit vaatamas. See moeetendus oli väga põnev ja tekitas igasugu huvitavaid mõtteid pähe, eks te vaadake ise, siis saate teada mis mõtted pähe tekkisid:


Jalanõudeks olid mul erkkollased sussid, nagu ETK’le kohane, mille pärast peitsin need ka raamatu hunnikute taha ära. Riietuse elemendid on pärit nii erinevatest kirbukatest ja kaltsukatest (v.a kott ja kaelakee), et ei teagi kohe kas on mõtet kirjutama hakata seda detaililisti? Loodan lihtsalt, et saate ideid kuidas näiteks enda homset riietust kombineerida 🙂

 IMG_4006 IMG_4024

IMG_4044

IMG_4038

IMG_4013

  IMG_4047

Kamilla Katarina
♥♥♥

INSTAGRAM | FACEBOOK | TUMBLR | YOUTUBE