Hei-hei kõik trendikad!

Ma olen ennegi jaganud mõne enda sõbranna riietust, aga samas on mul ka juba kaua mõlkunud peas mõte, et miks mitte hakata tihedamini siia postima ka teiste outfite kui ka jagada äkki mõnd huvitavat lugu ning nimetakski neid lihtsalt “Guest” ehk külalis – outfitiks või postituseks. Näiteks teie lemmikud kaksikud Carol ja Grete, nii mitmedki on soovinud, et ka nemad endale blogi teeks. Nad on selle peale muidugi mõelnud, aga siiski see ei tõmba neid nii väga, et regulaarselt blogima hakata ja miks mitte siis neid vahete vahel siia lasta? Äkki Carolil on miskit huvitavat kunstist kirjutada (ta õpib maalikunsti) või mida iganes…

Lasime ühel vabal õhtul Tallinnas Saaraga end veidi poputada ja läksime Vegan V restorani sööma ja proseccot nautima. Restorani elamusega jäime mõlemad väga rahule ning meil oli super tore – istusime vist kokku kolm tundi seal. Kuna me olime just maalt ehk Vormsilt tulnud, siis tundsime mõlemad vanalinnas jalutades end tõeliste turistidena. Hoopis teise pilguga vaatasime kõike seda imelist arhitektuuri ja sumedat linnamelu. Palun vaadakse Saara juuksed! Need on ta loomuliku värvi ehk siis see on tal loomulik ombre, mille pole juuksur värvinud vaid päike pleegitanud – nii kadestan ta juukseid.

 

IMG_2695

IMG_2694

IMG_2702

IMG_2713

IMG_2708

Kaabu –  Accessorize ; Saapad, vöö & kardigan – H&M ; Püksid – Seppälä ; Kott – Austraalia kaltsukast

IMG_2724

IMG_2726

 

Vegan V´d külastades soovitame mõlemad teil proovida sealset BIO proseccot – see on üli hea ja maitsev.

Naeratage rohkem!

Kamilla Katarina
♥♥♥