Ärge unustage panna 720p või 1080p – HDs ikka palju parem vaadata!

See video on tegelikult tehtud väga ammu(kevade kanti), aga noh kuna mu arvuti ei teinud vahepeal väga hästi minuga koostööd ja suve lõpupoole polnud mul lihtsalt aega, siis sai see alles nüüd kokku lõigatud, aga parem hilja kui mitte kunagi eks? Õnneks nüüd just tuli mu arvuti parandusest, seega jeiii, saan lõpuks mugavalt kõikide oma piltide ja videotega tegeleda ja ka teile uut ja vana (miskit suvest) jagada. Nagu juba videos öeldud, tagis mind Merlin, kelle videot saate vaadata SIIN. Olin algul selle tagi suhtes väga skeptiline, mõtlesin et noo jummel, mida ikka välja mõeldakse, aga kui ma tegema seda hakkasin, osutus see väga huvitavaks ja minu meelest tuli video ka väga vahva.

Edasi annan teatepulga Marilile, Sandrale, Marielile, Teelele ja Laurale.

Kuigi Merlin ütles oma videos ainult kaks nime, siis ma muutusin veidi ahneks, aga nii väga tahaks kõikide nende tsikkide emoji videot näha.

FUN-FACT: Ma mäletan, et suht kohe pärast selle video tegemist, rääkis mu sõbranna Dolores üht huvitavat fakti koaalabeebide kohta (sest talle meeldib väga National Geographicut vaadata), mis rikkus nende nunnuduse üsna ära. Suhteliselt on nad nagu linnupojad, et ema peab söögi enne läbi närima ja sööma, AGA vastupidiselt lindudele, kes oksendavad oma pojakestele suhu, siis koaalabeebid peavad ootama, et emmekesel kõht lahti läheks ja siis nad niimoodi imevad seda sealt tagaotsast välja… MMmm nääämiii (sorri kõikidele, kes parasjagu just sõid). Seal loodussaates räägiti veel, et koaalad on põhimõtteliselt maailma kõige laisemad loomad – magavad 16h päevas ning on nii laisad, et kakavad ja pissivad enda peale ja igalepoole. Muidugi laiskuse pärast, on nad ka ühed räpasemad loomad, mille pärast umbes 80% koaalades on uhked klamüüdia omanikud. Selline väike loodusõpetuse tund teile siis 🙂

 

Jälgi mind BLOGLOVINis – palju mugavam 😉

Kamilla Katarina
♥♥♥