Hei-hei kõik trendikad!

Selline näeb siis välja minu üks igapäevane ja võib ka öelda, et tööriietus. Kas olete juba see suvi jõudnud kanda neid kuldseid-hõbedasi tattoosi? Sest need on hetkel ju mega popid! Mulle meeldib neid väga toppida otsa ette nagu näete. Pean veel veidi rääkima nendest mustadest pükstest – isegi piltidelt on näha kui halliks need pesuga kulunud on ja seda nimetame siis H&M’i kvaliteediks.

Pildistamise ajaks panin Namaste poest käe ümber ka need kaks Rudraksha seemnetega(lisaks on seal veel ka türkiisi kristall ja pärlid) käevõru. Kas olete kuulnud midagi nendest seemnestest? Rudraksha puu kasvab mägedes ja mägisteks piirkondades nagu Nepal, Bali, Indoneesia, Sumatra. Rudraksha pärlid kasvavad nagu seemned sinaka vilja sees. Rudraksha viljad kaunistavad inimest tänu nende spirituaalsele väärtusele. Iidsetes India käsikirjades on mainitud, et Rudraksha on arenenud Shiva silmadest. Rudra tähendab Shiva ja Aksha tähendab silmi. Aasia joogid ja mungad leidsid, et Rudraksha pärlite kandmine annab neile hämmastavalt palju kontsentreerumisvõimet, mis aitas neil pikka aega mediteerida, kontrollides sellega väga hästi oma meelt. Rudrakshasid on juba iidsetest aegadest kasutatud jõu ja palve pärlitena. Rudraksha kutsub esile jõu meie kehas, mis võitleb haiguste vastu, seega parandab ta üleüldist tervist. See eemaldab kehasiseseid ja kehaväliseid baktereid. Rudraksha eemaldab peavalusid ja köha. Aitab kaasa vererõhu stabiliseerimisele ja ennetab südamehaigusi. Samuti parandab rakkude struktuuri ja puhastab verd. Aitab ka leevendada rasedus- ja sünnitusvaevusi. Rudraksha kandmine toob sära Sinu näole, mille tulemusena oleme me palju rahulikumad ja võluvamad isiksused. Rudraksha ei too ainult füüsilist tasakaalu, vaid aitab kaasa ka meie vaimsele teekonnale. Rudraksha on väga rahustava toimega ja ta puhastab aurat. Rudraksha aitab vabaneda sügavatest mõttemustritest, millesse me olme kinni jäänud.

Aitäh Marili, piltide eest!

IMG_5284

IMG_5291

IMG_5393

IMG_5297-horz

 IMG_5402

Kimono – Lindex | Pluus – kaltsukast | Püksid – H&M | Jalanõud – Seppälä | Tattood ja käevõrud – Namaste pood

 

Kamilla Katarina
♥♥♥