Hei-hei kõik trendikad!

Kuhu see suveke nüüd kadus? Käisime üks nädalavahetus kaksikute juures Väänas ning enne sinna minekut õhtul käisin imeruttu Reservedist läbi, et endale uued bikiinid osta, sest mu vanad olid kas välja veninud või siis ma olen alla võtnud, aga ühesõnaga need olid mulle suureks jäänud 😀 . Vääna sõites rääkisin õhinal teistele kuidas ma leidsin endale 10 min uued bäfkad, et nendel on need linnud peal(õige lind ei tulnud meelde), kes meenutavad Eesti JAANALINDE 😀 . Üli kaua jaurasin jaanalindude üle ja siis lõpuks Dolores “Kas sa mõtled toonekurge ja et toonekurg meenutab flamingot?” – jah! Jaanalinnu asemel mõtlesin toonekurge 😀 Ja nii äge, et Dolo mu apsakat mõistis – #bestie. Nüüd kui igakord neid kandnud olen või neist rääkinud, siis kõik naerame selle jaanlinnu feili üle. Püksid on pärit kaksikute Vääna riidekapist, kus leiab igakord nii ägedaid old-school riideid, et peaks millalgi tegema Club von Vääna moeshow! Selle imelise punutise tegi mulle kallis Grete, kes on oma juuksurisalongis adminnina töötades palju kõrva taha pannud. Pildid on tehtud telefoniga, seega sellepärast selline kvaliteet.

IMG_20150630_130001

IMG_20150717_051928

IMG_20150630_193551

IMG_20150717_051554

Kamilla Katarina
♥♥♥