Hei-hei kõik trendikad 🙂 !

Ei, kahjuks ma polnud kuskil pulmas lilleneiu nagu pealkirjast esmalt võis tunduda 😀 . Oleme lihtsalt Saaraga ühed looduslapsed/lilleneiud. Saara rääkis, et ta õppis alles pool aastat tagasi lillepärga punuma, aga no parem hilja kui mitte kunagi. Nende piltidega on sama lugu – need on kuskil juuni alguses tehtud, aga parem hilja kui mitte kunagi eks 😉 . Riietuse detailidest on mõtekas ainult välja tuua tennised ja kott, mis on pärit Tigerit, sest ülejäänud riietus on pärit kuskilt kaltsukast ja ema kapist. Saara outfitiga on umbes sama lugu, sest ka tema armastab väga kaltsukatest käia. Kui ma õigesti mäletan, siis see pruun kott on pärit kuskilt Austraalia second-handist ning kui ta Aasias kuskil käis, siis mingi mees oli sellest kotist nii lummatud olnud, et palus ütelda Saaral selle kaltsuka täpsed kordinaadid, sest ta tahab ka endale sellist, aga Saara tegi talle ikka selgeks, et see on pärit kaltsukast ning rohkem samasugust sealt saadaval pole 😀 . Loodan, et saate vähemalt killukese inspiratsiooni nendest piltidest ja riietustest. Ahjaa, kuulakse seda lugu, nii hea:

IMG_7056

IMG_7066

IMG_7092

IMG_7127

IMG_7097

IMG_7102

IMG_7112

IMG_7125

IMG_7119

IMG_7109

IMG_7070

 

Peace begins with a smile…

― Mother Teresa

Kamilla Katarina
♥♥♥