Hei-hei kĂ”ik trendikad 🙂 !

Ei, kahjuks ma polnud kuskil pulmas lilleneiu nagu pealkirjast esmalt vĂ”is tunduda 😀 . Oleme lihtsalt Saaraga ĂŒhed looduslapsed/lilleneiud. Saara rÀÀkis, et ta Ă”ppis alles pool aastat tagasi lillepĂ€rga punuma, aga no parem hilja kui mitte kunagi. Nende piltidega on sama lugu – need on kuskil juuni alguses tehtud, aga parem hilja kui mitte kunagi eks 😉 . Riietuse detailidest on mĂ”tekas ainult vĂ€lja tuua tennised ja kott, mis on pĂ€rit Tigerit, sest ĂŒlejÀÀnud riietus on pĂ€rit kuskilt kaltsukast ja ema kapist. Saara outfitiga on umbes sama lugu, sest ka tema armastab vĂ€ga kaltsukatest kĂ€ia. Kui ma Ă”igesti mĂ€letan, siis see pruun kott on pĂ€rit kuskilt Austraalia second-handist ning kui ta Aasias kuskil kĂ€is, siis mingi mees oli sellest kotist nii lummatud olnud, et palus ĂŒtelda Saaral selle kaltsuka tĂ€psed kordinaadid, sest ta tahab ka endale sellist, aga Saara tegi talle ikka selgeks, et see on pĂ€rit kaltsukast ning rohkem samasugust sealt saadaval pole 😀 . Loodan, et saate vĂ€hemalt killukese inspiratsiooni nendest piltidest ja riietustest. Ahjaa, kuulakse seda lugu, nii hea:

IMG_7056

IMG_7066

IMG_7092

IMG_7127

IMG_7097

IMG_7102

IMG_7112

IMG_7125

IMG_7119

IMG_7109

IMG_7070

 

Peace begins with a smile…

― Mother Teresa

Kamilla Katarina
♄♄♄