Hei-hei kõik trendikad 🙂 !

Täna jagan teiega hoopis lastemoodi ehk siis midagi emmedele 🙂 . Stella jäi oma riietusega silma mulle mu poolvenna sünnipäeval, kus tema outfit meenutas väga üht minu enda outfiti SIIN. Kas pole sarnased? Pildistasin ta seepeale ka kohe üles, sest ma nii armastan lapsi ja neid pildistada ja no näete – tulid ju vahvad pildid 🙂 ? Minu arust see on tohutult äge, kui lapsed pannakse stiilselt riidesse. Eriti äge on siis, kui laste ja vanemate riided on sarnased, et kui perekonda vaadata, siis tekib selline huvitav “meeskonna” mulje.  Kui ma shoppamas käin, siis ma käin ka mega tihti lasteosakondades riideid piilumas ning unistamas, et oh, selle ma paneks oma pojale-tütrele selga, aga jaaajaaa Kamilla küll see aeg kunagi tuleb, pole mul mõtet kiirustada 😀 .

IMG_5475

IMG_5493

IMG_5514

IMG_5521

IMG_5479

IMG_5496

Kamilla Katarina
❤ ❤ ❤