Hei-hei kõik trendikad!

Jätkan veel veidi Tallinn Music Weekiga ning pärast Tommy Cashi (postitust vaata SIIN) tormasin ma kohe Sinilindu, kus astus lavale Marten Kuningas. Millalgi jõuludel esines ta samuti Sinilinnus, kuhu ma kahjuks ei jõudnud, seega seekord ma teadsin, et oled raudpolt kohal. Muidugi ei pidanud ma pettuma! Sellest on kuu aega juba möödus, aga siiamaani on mul meeles see emotsioon, mille ma sellelt livelt sain.
See emotsioon oli üdini positiivne ja rõõmus 🙂 . Kuigi jah, nende “Tagurpidi vaal”a lugu on üsna kurvameelne ja selle ajal tuli mul isegi kananahk ihule, aga isegi siis voolas bändilt publikule sellist mega positiivset energiat. Hästi raske on kirjeldada neid ilma, et ma ei läheks väga ülistavaks ja selline ülistamine läheb tihti lugu nii läilaks ära, aga nad tõesõna olid kohutavalt head! Ma läksin pärast nende kontserdit Kultuurikatlasse Classical Music Ravele ning sinna minnes ja jõudes mul oli terve aeg heldimus hinges ja naeratus näol, justkui oleksin mega armunud ehk siis üli õnnelik vms – vot nii liigutav ja positiivse laenguda see live oligi 🙂 . Ma loodan, et te saate piltidelt ka kätte seda positiivset vibe, mida Marten Kuningas ja ta imeline bänd edasi andsid.

IMG_3190

IMG_3199

IMG_3202

valguuuus

IMG_3258

IMG_3279

IMG_3264

IMG_3304

martenkuningas

Kamilla Katarina
♥♥♥