Hei-hei kõik trendikad!

Ühel ilusal neljapäeval olin kutsutud NO99 teatrisse, kus toimus Perit Muuga uue kollektsiooni esitlus. Moeetenduse avas Teele Viira pisikese kontserdiga ning Teele oli ise ka modellirollis. Kollektsioon koosnes paljudest kleitidest ja mõnest pükskostüümist. Mulle meeldib Perit Muuga käekirja juures ekstravagantsus ja värviarmastus, kuid samas oli ka kollektsioonis leebemaid ja tagasihoidlikumaid kostüüme. Tema kollektsioonist võib leida nii koolilõpetaja endale kleidi kui ka julgem kontoritöötaja värvilise viisaka pükskostüümi. Ainuke asi mis mulle isiklikult ei meeldinud, oli see tuhm-hele meik – mõnele modellile see sobis, aga mõne tegi liiga koledaks ja tõmbas tähelepanu enda näole, mitte riietusele. Aga kuna pildid ütlevad rohkem kui tuhat sõna, siis nautige nüüd neid:

IMG_2964

IMG_2992

IMG_2977

See kleit meeldis mulle oma kanga pärast, sest ma olen veidi hull selliste roosimustrite järele.

IMG_2982

Koolilõpetajale sobilik kleit 😉

IMG_2984

SEE KLEIT – OJAA! Lemmik!

IMG_2985 IMG_2986

Selle kleidi värv –  ojaa! Aga ise sellist kahjuks kanda ei saa, sest see teeks mind kaks korda suuremaks 🙁

IMG_2988 IMG_2990 IMG_2997 IMG_3000 IMG_3012 IMG_3016 IMG_3019

IMG_3029

IMG_3033

IMG_3038

Perit Muuga ise 🙂

IMG_3044

Nii fancy! Elus esimest korda kui istekoht oli nimeline, see oli lahe. Miks ma ei kasuta oma perekonnanime? Paljud küsivad seda tihti, aga vastus on teie ees – mul on nii teistsugune nimi, et juba mu eesnime kirjutatakse koguaeg valesti. Küll mind kirjutatakse C’ga jne. Kõige hullem nime viga oli kunagi kooli kodulehel, kus ma oli Cammila 😀 ! Ja kuna mu perekonnanimi pole samuti tavaline nagu a’la Tamm, siis olen otsustanud, et sotsiaalmeedias ja mitteformaalsete asjade puhul ning ka enda tutvustamise puhul ma ei kasuta seda.

Kuidas teile see kollektsioon meeldis ja kas olete midagi Perit Muugast kuulnud?

Kamilla Katarina
♥♥♥