Hei-hei kõik trendikad!

25. märtsil hakkab suur Tallinn Music Week. Kas olete juba jõudnud kava piiluda? See on rets! Nii-nii palju häid ja huvitavaid esinejaid erinevates kohtades. Kõige kurvem ongi see, et ühel ajal esinevad erinevates kohtades tuusad artistid, seega tuleb valida.

Tutvuge TMW’i kava SIIN

Muide TMW võitis just oma laheda kodulehega Kuldmunal digitaalse reklaami kategoorias ESIMESE KOHA! Minu arust, see on täiega vajalik, et siukseid võistlusi tehakse ja tunnustatakse 😉 . Praegu just tuli mõte, et Eesti blogid võiksid ka kuskil võistlusel saada osaleda. Jah, eks muidugi on Eesti blogimaailm lapsekingades veel, aga samas on blogidel väga suur mõju reklaami osas ja blogid on ka omaette kodulehed, kus blogi omanikud suuremal või väiksemal määral on vaeva näinud disainiga. Ühesõnaga, see oleks täiega awesome, kui ka blogidest valitaks ükskord aastas parimad välja.

Lisaks kas te teadsite, et 2015 on Muusika-aasta? ETV on juba aasta algusest näidanud igasuguseid huvitavaid muusikadokumentaale ja ka sellepärast räägin ma teile Tallinn Music Weekist, sest see aasta oleks ERITI teemakohane seda üritust külastada.

Muusika on üks elu osa. See muudab kõik palju harmoonilisemaks ja positiivsemaks 🙂 .

Artist, keda ma ilmselt kõige-kõige rohkem vaatama tahan minna, on Marten Kunigas. Tema uus album “Praktiline mees” on lihtsalt imeline ning kõige lemmikum pala plaadilt on muidugi Tagurpidi vaal:

Tema isa Neeme Kuningas, sai valimistel just oma poja pärast mult hääle, sest ma ei viitsi väga poliitikasse süveneda ja siis ma mõtlesingi, et poeg on lahe, las ta isa saab siis mult hääle :D.

 

Kas plaanite Tallinn Music Weekile minna?

Kamilla Katarina
♥♥♥