Hei-hei kõik trendikad!

Kevad on käes, lõpuks ometi! Pole enam nii suurt tuult, seega tuli ka aeg enda kaabud tolmust puhtaks puhuda. Olen oma kaabu hullusega nakatanud ka nii mõndagi sõbrannat, nt Heleeni, keda te ehk mäletate Superstaari saatest? Mäletate kui ma facebooki postitasin, et viibin Tartus ja on tulemas midagi väga tähtsat. Heleeni eelvooruks olimegi kõik sõbrannad Tartusse kogunenud, et teda toetada ja kaasaelada. Siiani oleme mega kurvad, et ta teatrivoorust stuudiovooru ei saanud.

Screen shot 2015-02-16 at 1.18.16 AM

Fotod: TV3

Aga elu läks muidugi edasi ja ega Heleen oma pead norgu lasknud 😀 Esiteks oleme mõlemad vahepeal ikka täielikeks nuuskmõmmikuteks hakanud oma kaabudega. Mäletate Muumioru loodest Nuuskmõmmikut, seda hipit:

f_9264828_1

Vahepeal toimus punapea sünna:

Processed with VSCOcam

Veidi ka pilte ühest blogidega seotud ürituselt. Nimelt toimus Lilli Jahilo moestuudios JLP kommunikatsioonibüroo poolt läbiviidud blogidest tehtud uurigu kokkuvõte ja arutelu. See oli tõsiselt põnev! Eesti blogimaailm aina kasvab ja kasvab ning ikka paremuse poole 😉 Meil tekkis ainult küsimus, et miks Eestis mehed nii vähe blogivad? Mõnes riigis oli see meeste-naiste suhe peaaegu pooleks.

ILB-12

uuring

Rääkides veel mälestustest, siis sel samal päeval külastasin Heleeniga vana head Hella Hundi parki. Seal oli tõsiselt nostalgiline ja tühi olla, sest sealt on meil mõlemal pärit väga palju lõbusaid ja kirevaid mäletusi. Tühi, sest seal lihtsalt polnud kedagi, vanadest aegadest olime harjunud kuidas seal vahel võis olla lausa 100 noort.  Kas mu lugejate seas on mõni kellel samuti sealt huvitavaid mälestusi? Kes pea iga nädalvahetul vähemalt ühel päeval sinna kogunes, sest mingil aja hetkel kuni selle kinni panemiseni (öösel), kuulusime meie küll nende inimeste hulka 😀 Minu esimene Hella Hundi pargi mälestus on ajast kui olin 16 ja pool ning Vabaduse väljakul toimus Jalgpalli MM’i finaali vaatame. Pärast seda jõudsimegi öösel just sinna istuma ja sealt saigi algust minu Hella Hundi pargi “aeg”. Väga tihedalt sai seal nädalavahetustel hängimas käidud. Siiamaani on mõni inimene just sealt mulle rohkemal või vähemal määral tuttav.

IMG_1014

IMG_0990

IMG_1000

IMG_1070

Kaabu – Seppälä / Sall – Universaal Universum / Mantel – Emma kaltsukas / Kott – Seppälä / Püksid – H&M / Saapad – Humana

IMG_1075

Õhtune vanalinn on ikka imeline! Minge vahel sinna niimoodi jalutama, et jalge ette vaatamise asemel vaadake üles, avastate palju uut 😉 Pärast jalutuskäiku külastasime siukest huvitavat kohta nagu NoKU Klubi

hfh

Kamilla, mis naeratus… Kes küll sulle messis 😀

IMG_1094

Ning ei, ma pole alkohoolik, ma lihtsalt vahel armastan nautida veini või vahuveini. Pidin seda mainima, sest selles postitues on päris mitmel pildil alkohol peal 😀

page

Jälgige IG’s – @kamillakatarina

Ja eelmine reede külastasime koos Moelennukit (sellest postitus SIIN). Need pildid kinnitavad fakti, et ma pole ikka täiesti normaalne inimene ja ma tõesõna olen kaabude-kübarate hull, sest ka seal kandsin enda uut halli kaabut, mis on pärit H&M’ist. Ma olen seda vist kunagi varem mainind, aga minu hullus on nii tugev, et kaabud muudavad ka teised inimesed minu jaoks kohe palju huvitavamaks ja lahedamaks ja meeste suhtes siis seksikamaks, ma ei tea miks see nii on ja kust see tulnud on 😀 . Kui kellelgi on mingisugune kaabu/kübar peas, siis ma alati pean küsima kust ta selle sai ja kui palju maksis ja miks ta just sellise ostsis vms.
Kuna teemaks siin kaabud on, siis pean ka jagama üht praegust lemmik lugu, mille esitaja kannab ka muidugi kaabut 😀  :

Hold back the river, let me look in your eyes! 
Hold back the river, so I can stop for a minute and be by your side

 

Oi kui pikk postitus tuli. Kuidas teile meeldivad sellised? Kas liiga palju pilte ja infot pole? Andke märku.

 

Kamilla Katarina
♥♥♥