Hei-hei kõik trendikad!

Teisipäeval olin kutsutud Rocca al Mare kaubanduskeskusesse Adidase poodi, kus toimus nende uue kollektsiooni STELLASPORT esitlus. Kollektsiooni on välja töötanud disainer Stella McCartney ning uue kaubamärgi eelis on soodsam hinnatase kui Adidas by Stella McCartney põhikollektsioonil. StellaSpordi kollektsioon on loodud noorele aktiivsele tüdrukule, kes soovib olla moekas ja omada disainertooteid, kuid seda soodsama hinnaga.

Õhtut juhtis šarmikas Karl-Erik Taukar, kes laulis ka mõned lauluviisid ning ülejäänud muusika eest hoolitses Piret Järvis:

IMG_0540

IMG_0543

Kollektsiooni kommenteeris andekas moeblogija Helene Vetik:

IMG_0457

00893477

00905538

Mina veetsin seal aega kolme blogijaga- Marili, Sandra ja Piiaga, kellega photoboothi seina ees lollitasime. Eriti Mariliga, temaga panime ikka väga hullu, meile mõlemal oli see photoboothi “kogemus” esmakordne, seega võtsime sellest maximumi 😀

photobooth

IMG_0461

IMG_0536

Minu lemmik ese sellest kollektsioonist:

IMG_0505

Marili lemmik püksid Adidase poest, aga mitte sellest kollektsioonist 😀 :

IMG_0549

Piia lemmik ese kollektsioonist:

IMG_0528

Ning moeshow asemel oli see kord tantsushow DanceActi tüdrukutega, kelle seljas siis StellaSpordi riided sai näha:

IMG_0464

IMG_0526

IMG_0481

IMG_0497

IMG_0533

IMG_0503

IMG_0508

Ning samuti tahan teile tutvustada üht huvitavad bändi JUNGLE ning nende seos Adidasega on see, et nad kannavad enda muusikavideotes Adi riideid ja üleüldse on see minu arust väga cool, et kõik nende muusikavideod on tantsulised ja muusika selle kõrval ka väga hea, siuksed kruismis lood 🙂

Muide see bänd esineb selle aastasel Positivusel, kas plaanite minna?

 

Kamilla Katarina
♥♥♥