Hei-hei kõik trendikad!

Kui sa jälgid mind Instagramis, siis see ei tule sulle uudisena, aga kui mitte, siis MA LÕIKASIN ENDA ILUSAD JUUKSED MAHA! Jah, nii see on. Ise ka ei usu siiamaani, aga olen ülimalt rahul. Võib-olla mõne jaoks on see täiesti suvaline ja mõtleb “Jaa mis siis? Kasvavad tagasi, hull asi…”, aga minu jaoks oli see mega suur asi! Minu pikad lokilised juuksed olid mu signatuur. Need olid üks suur põhjus, mille pärast mitmed fotograafid mind modelliks kutsusid ja enamasti olid just mu juuksed need, mille järgi inimesed mind mäletasid või mille suhtes ma kõige rohkem komplimente sain. Kõige meeldejäävam kompliment tuli mu juustele Eesti moekuningalt Aldo Järvsoolt, kes üle-eelmise suve varahommikul Protesti juures tuli mu juukseid paitama ning kiitma. Ma ei kujuta ette ka, kas ta hommikul sellest midagi mäletas, sest ta tundus üsna purjus, aga mina olin sellest sõnatu! Ma mäletan, et kui ta minu juurest lahkus, siis ma vaatasin enda sõbrannale otsa, karp täiesti lahti ja siis sõbranna noogutas “Jaaa, mhmm, Aldo Järvsoo paitas just su juuksed! What the hell!!” 😀

juuksedddd

Mul olid sellised juuksed juba 2011. aastast ja 2014. aastal hakkasin ma tundma, et olin nendest nii tüdinenud, tahtsin muutust. Proovisin neid värvida pruuniks, lõikasin end järku, aga lõpuks oli väljanägemine ikka sama, sest järk polnud nii tugev muutus ja pruun värv kulus mõne ajaga maha ning oli taas ginger.

Soeng, mida ma terve eelmise aasta jõllitasin, on selline:

lühikesedjuuksed

Jaa, ma tean, väga paljud on endale viimase aasta jooksul sellise pikkusega soengu lõiganud ning see on kergelt juba mainstrem, millepärast ma mõtlesingi peaaegu TERVE AASTA, et oii kuidas tahaks, aga ei julge, sest nii paljudel juba on see pikkus ning mul nii erilised juuksed ja suvel mulle meeldivad ju pikemad juuksed jne.
Aasta eelviimasel päeval ma avastasin end jälle soengumõtteid mõlgutamas ja siis ma taipasin, et no mida ma kardan? Juuksed kasvavad ju tagasi! Ma muutusin sellest mõttest nii kärsituks, et korraks ma juba mõtlesin, et lõikan ise endal patsi maha.
Aastavahetust ma kahjuks uue soenguga vastu ei saanud võtta, sest taipamine tuli siiski liiga hilja, et endale aasta viimasel päeval juuksuri aeg saada 😀

Aga kuuendal jaanuaril see juhtus, kui sain aja enda tuttava Martin Noa juurde. Mõned ehk mäletavad teda SIIT Trendiruumi intervjuust. Noal on ka enda juuksuri FB leht, mida võite jälgida SIIN – väga soovitan tema kääride alla minna 😉

Processed with VSCOcam with kk1 preset

Ja lõpptulemus on siis selline:

lühikesedjuuuuksed

 

Kuidas meeldib? Nagu juba algul mainisin, siis ise olen väga rahul ja näiteks Grete ütles, et see soeng annab mu stiilile nii palju juurde.

 

 

Kamilla Katarina
♥♥♥