Namaste – austan sind kui iseennast.

Tallinna kesklinnas Tatari 18 asub armas positiivse sõnumiga sisekujunduse pood, mille omanikeks on Tom Valsberg ja Jane Kruus. Kõik poes olevad tooted on hoolikalt nende valitud või eritellimusena valmistatud Bali saare käsitöö perekondade käest.

Bali saare inimesed on tõenäolisemad kõige alandlikumad ja rõõmsamad inimesed maailmas, kogu elu on üks suur tänupalve maaemale, isake taevale ning oma esiisadele ja see tekitab väga ilusa igapäevase tunde! Külastades erinevaid peresid nägime, et käsitööd tehakse tõepoolest rõõmuga ja selle tegemine on omamoodi kohaloleku tseremoonia. Viirukilõhnalises imelise loodusega Balil on maagiline aura, millest killuke on nüüd ka eestlasi rõõmustamas.

Poeomanikud sõitsid kuu aega mööda Balit ringi, valisid perede juures kõige ilusamat kaupa ja suure osa lasid spetsiaalselt valmistada. Elulille lambid, osa mööblit, eestikeelsed positiivsed seinaripikud, vanasõnadega puust sildid, peeglikildudest valmistatud inspireerivad sõnad : rõõmusta, naerata, kallista, avasta, armasta, mis tuletavad meile meelde igapäevaseid väärtusi. Üks positiivne mõte võib muuta kogu sinu päeva!

Mina sattusin sinna läbi enda sõbranna Diaana, kes seal töötab ning mulle hakkas see pood kohe meeldima! Ise veel sealt midagi soetanud pole, aga plaanis on küll 😉

klmml

IMG_1761

IMG_1764

IMG_1776

jijl

IMG_1781

IMG_1792

IMG_1794

IMG_1843

IMG_1795

Minu esimene mitteteadlik kokkupuude Namastega oli tegelt Viru folgil, kus me mingi telgi juures korraks vaatasime ja pildistasime selle maskiga 🙂

IMG_1800

IMG_1823

IMG_1828

IMG_1835

IMG_1856

IMG_1818

IMG_1863

Soovitan kõigil seda poodi külastama minna 🙂
Jälgige Namaste facebookist SIIN

 

Kamilla Katarina
♥♥♥