… IS YOU! No kes siis ei sooviks oma ellu armastust? 😛
Aga okei, tegelikult mitu pĂ€kapikku on mulle juba öelnud, et jĂ”uluvana sooviks kiiremas korras teada mis ma soovin ja kuna ma sussi sisse kirja enam kirjuta, siis loodan, et ehk jĂ”uab mu kiri lĂ€bi interneti temani 😀

Kallis JÔuluvana!

Olen terve aasta pĂŒĂŒdnud kogu hingest olla vĂ€ga tubli oma tegemistes ja hooliv kallite inimeste suhtes, nii et usun, et olen pisut meelespidamist vÀÀrt 🙂 . Loodan, et saad kas vĂ”i ĂŒhe mu soovidest tĂ€ita – juba siis oleksin jĂ”le Ă”nnelik.
Palun too mulle…

(vajutades kingituse nime peale, viib see sind kohani, kust seda leida vÔib)

1. DiXit lauamĂ€ng – see on ĂŒks vĂ€ga fantaasiarohke ja kunstiline lauamĂ€ng, mida ma usun, et seda oleks vĂ€ga vahva oma pere vĂ”i sĂ”pradega mĂ€ngida.

2. VĂ€line kĂ”vaketas – Mul on nii palju pilte ja videoid, mis on mitmes arvutis laiali ja kĂ”ikidel arvutitel hakkavad mĂ€lud tĂ€is saama, seega jah – mul oleks vaja oma failid kokku koguda ja need kontrolli alla saada.

3. Polaroidkaamera Fujifilm Instax Mini 8 Pink – Ma olen pildistamise hull! Ma jÀÀdvustan pĂ”himĂ”tteliselt kĂ”iki ilusaid hetki ja selle kaameraga oleks see veel huvitavam, sest sellega pole seda, et klĂ”psutad mitu pilti nagu digikaameraga ja siis valid nendest parima, sest see kaamera trĂŒkib pildi kohe fĂŒĂŒsiliselt vĂ€lja, mille siis saaksin kuhugi albumisse kleepida vĂ”i kellelegi anda jne. See on kaamera, mida ma olen juba aasta otsa igalt poolt jĂ”llitanud, aga pole veel millegipĂ€rast ise seda soetanud.

4. LauvĂ€rvipalett SLEEK MAKEUP’ilt – Mind on viimase aasta jooksul hullult meikimine huvitama hakanud – ilmselt sellepĂ€rast, et hakkasin erinevaid youtuberite videoid vaatama hakkama 😀 Kuna vahel ei jĂ”ua fotosessioonile meikarit kutsuda (nagu eile, tegin modellile ise meigi), siis siuke oleks silmameigiks vĂ€ga sobilik.

5. Elizabeth Ardeni 8 Hour Cream Skin Protectant salv – Ma ei saa aru mida mu nĂ€gu tahab. KĂŒlm ilm teeb mu nĂ€o kuivaks, aga kui ma siis mÀÀrin mingit kreemi vĂ”i Ă”li peale, et oma nĂ€gu niisutada/kosutada, lĂ€heb see mega rasuseks. Alati on mu parim nĂ€ohooldus olnud lihtsalt nĂ€oseebiga pesemine vĂ”i siis ĂŒldse mitte midagi, sest muidu lihtsalt ummistub mu nĂ€o nahk Ă€ra nendest hooldavatest toodetest (just nimelt need hooldavad ja puhastus tooted, tavalise jumestuskreemi peale ei tee mu nĂ€gu midagi). Kuna ma lugesin Anna Elisabethi blogist, selle salvi kohta vĂ€ga palju head ja et see kaitseb kĂŒlmal ilmal nĂ€gu, siis mĂ”tlesin, et ehk see aitab ja ei rasusta? Ega enne ei tea kui ei ole proovinud.

6. “Aasta Pariisis” Eia Uus – Ma olen vĂ€ga kehv raamatute lugeja, aga kuna ma olen Pariisi hull (nt vaata seda postitust SIIN), siis selline raamat kindlasti huvitaks mind ja nĂŒĂŒd jĂ”uluvaheajal vĂ”iks ju vĂ€hemalt ĂŒhe raamatu lĂ€bi lugeda 🙂

7. Sleek Makeup Face Form meigipalett – Mu pĂ”sepuna on tĂ€iesti katki ja hoian seda krippkoti sees, et seda vĂ€hegi veel kasutada saaks 😀 ja kuna ma olen ka enda nĂ€gu kontuurima hakanud, siis siuke palett oleks kindlasti mu meigikotti vÀÀÀÀga tere tulnud.

8. Beter Juuksehari Deslia – Ma ostsin endale IlusĂ”numilt selle pisikese kaasaskantava Tangle Teezeri, aga mingil huvitaval pĂ”hjusel pole sellega ĂŒldse nii pehme ja hea kammida nagu rÀÀgitakse. Samalt messilt ostsin vĂ€ikse Ă”ele selle harja, mis on samasuguse tehnoloogiga, aga erineb suurest Tangle Teezerist selle poolest, et sellel on see “kĂ€e”saba ka olemas ja vot seda ma armastan. Selle harjaga on vĂ€ga valutu kammida nii kuive kui ka mĂ€rgasi juukseid. Oktoobrist saati kĂ€in nĂŒĂŒd ĂŒsna tihti oma vĂ€ike Ă”e harjaga oma juukseid kammimas, sest sellega on nii mĂ”nus ja ema on suht kuri selle ĂŒle 😀

9. TEDDY hommikumantel – Ma olen mitmel youtuberil sarnast hommikumantlit seljas nĂ€inud ja alati tundub see hommikumantel maailma kĂ”ige pehme ja mĂ”nusam. Ma tahaks endale nii vĂ€ga siukest kohevat ja kapuutsiga hommikumantlit, siis oleks koguaeg siuke tunne nagu keegi hoiaks mind kaisus 🙂

JÔulutaat, ma loodan, et sa sellest pikast nimekirjast Àra ei ehmatanud. Nimelt tegin selle nii pika, et ehk mÔni mu blogilugeja saab sellest ideid juurde mida enda lÀhedastele kinkida vÔi kas vÔi endale soovilisti panna.

395005_354914847856478_1307942841_n

 

Me tĂ€histame jĂ”ule tavaliselt ĂŒheteistkĂŒmnekesi, seega on meil ALATI mega suur kingimĂ€gi kuuse all. Kuidas ja mitmekesi te oma jĂ”ule tĂ€histada ja mis on teie jĂ”ulusoovid 🙂 ?

 

Kamilla Katarina
♄♄♄

CRW_7665