… IS YOU! No kes siis ei sooviks oma ellu armastust? 😛
Aga okei, tegelikult mitu päkapikku on mulle juba öelnud, et jõuluvana sooviks kiiremas korras teada mis ma soovin ja kuna ma sussi sisse kirja enam kirjuta, siis loodan, et ehk jõuab mu kiri läbi interneti temani 😀

Kallis Jõuluvana!

Olen terve aasta püüdnud kogu hingest olla väga tubli oma tegemistes ja hooliv kallite inimeste suhtes, nii et usun, et olen pisut meelespidamist väärt 🙂 . Loodan, et saad kas või ühe mu soovidest täita – juba siis oleksin jõle õnnelik.
Palun too mulle…

(vajutades kingituse nime peale, viib see sind kohani, kust seda leida võib)

1. DiXit lauamäng – see on üks väga fantaasiarohke ja kunstiline lauamäng, mida ma usun, et seda oleks väga vahva oma pere või sõpradega mängida.

2. Väline kõvaketas – Mul on nii palju pilte ja videoid, mis on mitmes arvutis laiali ja kõikidel arvutitel hakkavad mälud täis saama, seega jah – mul oleks vaja oma failid kokku koguda ja need kontrolli alla saada.

3. Polaroidkaamera Fujifilm Instax Mini 8 Pink – Ma olen pildistamise hull! Ma jäädvustan põhimõtteliselt kõiki ilusaid hetki ja selle kaameraga oleks see veel huvitavam, sest sellega pole seda, et klõpsutad mitu pilti nagu digikaameraga ja siis valid nendest parima, sest see kaamera trükib pildi kohe füüsiliselt välja, mille siis saaksin kuhugi albumisse kleepida või kellelegi anda jne. See on kaamera, mida ma olen juba aasta otsa igalt poolt jõllitanud, aga pole veel millegipärast ise seda soetanud.

4. Lauvärvipalett SLEEK MAKEUP’ilt – Mind on viimase aasta jooksul hullult meikimine huvitama hakanud – ilmselt sellepärast, et hakkasin erinevaid youtuberite videoid vaatama hakkama 😀 Kuna vahel ei jõua fotosessioonile meikarit kutsuda (nagu eile, tegin modellile ise meigi), siis siuke oleks silmameigiks väga sobilik.

5. Elizabeth Ardeni 8 Hour Cream Skin Protectant salv – Ma ei saa aru mida mu nägu tahab. Külm ilm teeb mu näo kuivaks, aga kui ma siis määrin mingit kreemi või õli peale, et oma nägu niisutada/kosutada, läheb see mega rasuseks. Alati on mu parim näohooldus olnud lihtsalt näoseebiga pesemine või siis üldse mitte midagi, sest muidu lihtsalt ummistub mu näo nahk ära nendest hooldavatest toodetest (just nimelt need hooldavad ja puhastus tooted, tavalise jumestuskreemi peale ei tee mu nägu midagi). Kuna ma lugesin Anna Elisabethi blogist, selle salvi kohta väga palju head ja et see kaitseb külmal ilmal nägu, siis mõtlesin, et ehk see aitab ja ei rasusta? Ega enne ei tea kui ei ole proovinud.

6. “Aasta Pariisis” Eia Uus – Ma olen väga kehv raamatute lugeja, aga kuna ma olen Pariisi hull (nt vaata seda postitust SIIN), siis selline raamat kindlasti huvitaks mind ja nüüd jõuluvaheajal võiks ju vähemalt ühe raamatu läbi lugeda 🙂

7. Sleek Makeup Face Form meigipalett – Mu põsepuna on täiesti katki ja hoian seda krippkoti sees, et seda vähegi veel kasutada saaks 😀 ja kuna ma olen ka enda nägu kontuurima hakanud, siis siuke palett oleks kindlasti mu meigikotti vääääga tere tulnud.

8. Beter Juuksehari Deslia – Ma ostsin endale Ilusõnumilt selle pisikese kaasaskantava Tangle Teezeri, aga mingil huvitaval põhjusel pole sellega üldse nii pehme ja hea kammida nagu räägitakse. Samalt messilt ostsin väikse õele selle harja, mis on samasuguse tehnoloogiga, aga erineb suurest Tangle Teezerist selle poolest, et sellel on see “käe”saba ka olemas ja vot seda ma armastan. Selle harjaga on väga valutu kammida nii kuive kui ka märgasi juukseid. Oktoobrist saati käin nüüd üsna tihti oma väike õe harjaga oma juukseid kammimas, sest sellega on nii mõnus ja ema on suht kuri selle üle 😀

9. TEDDY hommikumantel – Ma olen mitmel youtuberil sarnast hommikumantlit seljas näinud ja alati tundub see hommikumantel maailma kõige pehme ja mõnusam. Ma tahaks endale nii väga siukest kohevat ja kapuutsiga hommikumantlit, siis oleks koguaeg siuke tunne nagu keegi hoiaks mind kaisus 🙂

Jõulutaat, ma loodan, et sa sellest pikast nimekirjast ära ei ehmatanud. Nimelt tegin selle nii pika, et ehk mõni mu blogilugeja saab sellest ideid juurde mida enda lähedastele kinkida või kas või endale soovilisti panna.

395005_354914847856478_1307942841_n

 

Me tähistame jõule tavaliselt üheteistkümnekesi, seega on meil ALATI mega suur kingimägi kuuse all. Kuidas ja mitmekesi te oma jõule tähistada ja mis on teie jõulusoovid 🙂 ?

 

Kamilla Katarina
♥♥♥

CRW_7665