Vaatasin ajast tagasi Trendiruumi algus aega, milleks oli selle aasta külm veebruarikuu ning see vaatamine oli…. imelik! Imelik sellepärast, et mul tuli meelde, mida ma siis sees tundsin, mis punktis ma siis enda elus olin ja mis punktis nüüd ja nii edasi ehk WOW kui väikse ajaga on mitmed asjad muutunud minus ja mu ümber.

Analüüsides oma outfite, siis aiii kui vähe ma seelikuid/kleite kannan. Mustad püksid on ikka need kõige mugavamad ja lemmikumad. Kleitide/seelikute kandmine võiks olla üks asi, mida ma enda juures parandada võiks 🙂

Lisaks neid kõiki outfite koos vaadates, mõtlen ma seda, et no jumal, kas kõik valetavad mulle :D? Miks inimesed ütlevad mulle, et ma käin lahedalt riides või et ma kannan seda või toda hästi välja… no ma ei tea. Kui ma võrdlen ennast enda lemmikute blogijatega, siis nende kõrval ma olen enda meelest ikka väga igav 😀

Vaata nüüd neid ja alla kommenteeri julgelt, millised on sinu lemmikud/lemmik:

outfit1

1)Sinise kampsuniga 2)Kasukaga 3)Tweety pusaga 4)Kirju pluusiga

outfit2

5)Ruudulise seelikuga 6)Sisalikuga 7)Pin-up look 8)Roosa pintsakuga

outfit3

9)Halli mantliga 10)Roosilise pluusiga 11)Pruuni nahktagiga 12)Rohelise maxiseelikuga

outfit4

13)Kübaraga 14)Metsa pluusiga 15)Triiksärgiga 16)Lillelise pluusiga

outfit5

17)Triibulise kotiga 18)Mündise maxiseelikuga 19)Puusakotikesega 20)Aafrika kleidiga

outfit6

21)Täpilise pluusiga 22)Valgete lühkaritega 23)Sinimustvalge pluusiga 24)Mustvalge skortiga

 

 

Lisaks mõtlesin, et äkki on sul ajaga tekkinud mõni huvitav küsimus minu või mille iganes asja kohta – KÜSIMUSE SAAD ESITADA SIIA! Tahaksin teha mõne aja pärast nende küsimuste põhjal postituse või video, et saaksid veel rohkem mind tundma õppida 🙂

 

Kuna oktoober on juba päris ligidal, siis ütlen vihjeks, et oktoobris jagab Trendiruum kingitusi. Kõigest lähemalt juba varsti!

 

 

Kamilla Katarina
♥♥♥