Enne kui Sa seda postitust edasi kerid, siis pane käima see lugu:

Eelmise aasta kevadel saatis, üks mu parim sõbranna Saara, mulle selle loo ja ütles juurde “See on selline lugu, et ma käin linnas ringi ja kujutan ette, et olen haldjas kusagil armsas uduses metsas, keerlen ringi ja iga inimene, kes vastu tuleb, fantaseerin sinna metsa mingiks tegelaseks. Näiteks üks pruunide lokkis juustega mees tuli vastu ja kujutasin teda metsas mängivaks pillimeheks.” Jah, vot selline fantaasiamaailm… Ilmselt sellepärast oleme me ka parimad sõbrannad, sest ka minu “teine reaalsus” ei erine tema omast.

ELU OLEKS LIIGA IGAV JA KOLE ILMA FANTAASIATA!

Veidi hiljem, selle jutu peale, saatsin ma Saarale fotograaf Siiri Kumari PORTFOOLIO ja ütlesin, et vot see naine on meiega ühisel laine ning see oleks nii lahe, kui ta mind pildistada tahaks!

Universum kuulis mind ja nagu välk selgest taevast tuli mõni päev hiljem Facebooki postkasti kiri SIIRI KUMARILT! Kes soovis minuga teha metshaldjaliku fotosessiooni ja siin on tulemus!

Tahtsingi need uuesti päevavalgele tuua, sest kindlasti on mu lugejate seas neid, kes ei jälgi Siiri tegemisi (aga võiksid, sest ta on VÄGA andekas – “like” ta FB lehte SIIN) ehk siis pole neid pilte varem näinud 🙂

2

Meik/soeng – Maret Ubaleht ( FB leht )
Rõivad – Anete Palmik designs

3

4

Kõige enam sarnanevad meiega meie fantaasiad.

Victor (Marie) Hugo (1802-1885)

Metshaldja lugu jätkub veel…

Kamilla Katarina
♥♥♥