Kui sa vaatasid mu VOL.1 postitust, siis sa ilmselt saad aru miks ma praegu NYMFist juttu teen. Kui ei, siis mine vaata eelmist postitust SIIT.

NYMF’i moestuudio on aegade algusest silma jäänud oma fantaasiarohke ja muinasjutulise stiiliga, aga kollektsioon “Perfume” paitas mu silmi pehmemalt, kui teised. Ma usun, et ükski haldjas ei ütleks ära nendest imelistest kleitidest.

nbvnvn oransikas sinine

Fotod: Janne Luigla

Ja mina olen kohe kindlasti nende haldjate seas, kes ei ütleks nendest kleitidest ära 🙂 . Kuidas on lood sinuga?
Neid kleite ma kohe kindlasti endale lubada ei saa, aga leidsin võimaluse, kuidas ma vähemalt korraks mõnes nende kleidis unistada saaks. Selleks on mul vaja sinu abi.

Ma oleksin super tänulik, kui sa vajutaksid sellele pildile SIIN “meeldib”  🙂

Nimelt on fotograaf Penelope Russakul koostöös NYMFiga käsil väike modelliotsing, kus valitakse välja rahva lemmik, disaineri lemmik ja fotograafi lemmik ehk siis kolm modelli, kellega tehakse fotosessioon NYMFi kleitides. Kas pole põnev?

Kamilla Katarina
♥♥♥