Te ei kujuta ette ka, kui õnnelik ma olen, et ma olen see suvi nii paljudes Eesti erinevates kohtades ja linnades käinud – eelmisest suvest küll sellist asja ei mäleta. Need pildid on tehtud vahetult enne seda tohutut kuumalainet Tartus, kui ma käisin seal Gretel külas. Tartu on ikka üks imeline linn…

Ajal kui Grete tööl oli, siis käisin üksi Tartu peal seiklemas ja ükshetk ma avastasin, et ma olin terve see aeg, suur naeratus näol ringi käinud nagu äsja armunud vms. Mis nagu… Olingi armunud – Tartu oli vallutanud mu südame 🙂

IMG_4874

IMG_4888

IMG_4897

IMG_4905

IMG_4963

Prillid – Lindex
Juukseklamber/Rist – Lindex
Kaelakee – Reserved
Särk – Gina Tricot
Nahktagi – Zara
Kott – Mango
Püksid – Bershka
Sandaalid – Bershka

IMG_4975

Jäime paduvihma kätte ja põgenesime selle eest Werneri kohvikusse, kus on lihtsalt IMEHEAD koogid-tordid.

IMG_5019

IMG_4981

Ja pärast paduvihma oli Tartust saanud üks suur roosa suhkruvatt! See oli ebareaalne. Ma mõtlesin, et maailmalõpp läheneb, sest KOGU keskkond oli roosa. Me heietasime Gretega vist poolteist tundi jutti selle suhkruvatise ilma üle…

IMG_4989

IMG_5006

IMG_5027

 

Ja see video… Ma olin täiesti unustanud seda siia postitada, aga sellest külaskäigust eelmine kord, kui ma juunis Tartus käisin, käisime me Gretega Antoniuse Moeetendusel.
Sain sellest moeshowst teada ajakirjast Mood ja no kus ma elanud olin, miks ma sellest midagi kuulnud polnud? Super hästi välja kukkunud moeshow ja kindlasti külastame seda järgmine aasta uuesti 🙂 Kuna sellest moeshowst on päris kaua aega möödas, siis ma mõtlesin, et rohkem sellest kirjutama ei hakka ja kui kedagi huvitab, siis saab sellest üritusest lähemalt uurida SIIT.

 

Kamilla Katarina
❤ ❤ ❤