Kuna teile meeldis mu eelmine folgipostitus, mida saate lugeda SIIT (aga enne vaata see postitus ära 😉 ), siis mõtlesin seda korrata ja ehk meeldib see postitust teile veel rohkem!

Eelmise postituse all üks lugeja küsis, et kas plaanin ka Viru folgile minna, aga ma reaalselt ei teadnud vastust. Ma ei teadnud vastust kuni laupäeva õhtu kella seitsmeni ja järgmine hetk kella kaheksa paiku, ma istusin nelja poisiga autosse ja olime Käsmu poole teele.

Spontaansusest sünnib alati midagi vägevat, seega otsustasin riskida ja võtta kaasa oma armas peegelkaamera, et kogu see seiklus jäädvustada ning õnneks ma ei pea seda kahetsema… Ma sain nii lahedaid pilte ja kuna mu enamus lugejad on naised, siis ma usun, et teil pole midagi toredate poiste… mmm.. või noormehed? See on nii naljakas vanus, nad pole enam poisikesed, aga pole ka veel täiesti mehed ehk siis on vist õige kutsuda neid noormeesteks? Ühesõnaga jätkan sealt kus pooleli jäin, et ma usun, et teil pole midagi nende lahedate piltide vastu noormeestest, eks?

IMG_7118

IMG_7126

IMG_7124

Kuna me hakkasime nii hilja sinna sõitma, siis jõudsime kahjuks ühele kontserdile, kus esines Norra jorubänd Transjoik, kui nii võib öelda, sest ma ei saanudki täpselt aru, mis žanrit nad teevad, aga see oli lahe:

IMG_7129

IMG_7133

IMG_7137

Ning ma nägin LÕPUKS üle pika aja oma parimat sõpra (all paremal). Meil on nii, et vahet pole kui kaua me ei näe, aga ikka on sama suhe ja side, mis algas 2009. aastal. Tema oli ka põhjus, mis tegi sinna mineku otsuse n.ö kergemaks, sest ikka onju parem, kui keegi ees ootamas, sest ma ütlen ausalt – see nelja kutiga minek, oli minu jaoks teatud põhjustel tohutu mugavusstsoonist välja minek (erinevate läbielamiste pärast ma olen hullult pelgama hakanud uusi seltskondasi), sest nad ei olnud tol hetkel veel sellised sõbrad, kellega ma niisama päev läbi lihtsalt üksinda chillinud oleks… Heh, nii palju siis hingeelust 😛

IMG_7141

juk

IMG_7158

IMG_7161

IMG_7175

Üks muhedam, kui teine!

IMG_7178

IMG_7198

IMG_7239

kätliiin

Ütlesin neile, et tehke high fashion face ja selline on siis tulemus 😀 :

highfashionface

IMG_7220

Üks imeline luigepere 🙂

IMG_7243-6

IMG_7250

tumblr_lm8i5bNwza1qeijvdo1_500

IMG_7256

IMG_7260

IMG_7264

IMG_7269-2

image

IMG_7291

Oeh, see oli ikka nii õige ja tore, et ma läksin! Ikka tõsiselt tore! Sest ma:

1) Tulin mugavusstsoonist välja
2) Nägin üle pika aja oma parimat sõpra
3) Sain veel neli sõpra juurde
4) Sõin esimest korda sel suvel LESTA KALA, mis on lihtsalt üks mu lemmik kaladest!
5) Nägin langevat tähte
6) Käisin Käsmus (viimati käisin, kui olin alla 14, täpselt isegi ei mäleta)
7) Nägin päikesetõusu
8) Jõin päevasel ajal ilusti mineraalvett, sest kas te Anette lugu olete lugenud? Loe SIIT.
9) Käisin esimest korda Viru folgil

Õnneks polnud seda kohutavat kuumust, mis Viljandis folgi ajal oli ja see tegi ka seal olemist palju paremaks ehk siis ma pean ausalt tunnistama, et sealne folgi vibe oli parem!

Kas see suvi suudab veel üllatada ja veel õnnelikumaks teha? Viimati oli mul nii vägev suvi 2009 ja 2010. aastal 🙂

happyyy

demilovato-happy

 

Nagu juba eelmises postituses mainisin, siis viibin ühe rohkem uuesti arvuti ääres ehk siis luban, et siia hakkab tasapisi tulema suve postitusi, mida ma siiani pole jõudnud teha, aga et teil igav ei hakkaks, kostitan teid praeguse aja tegemistega ka ja ma luban teile üllatusi. Nt üks üllatus ootab teid järgmises või üle järgmises Naistelehes ja siis näete ka seda üllatust siin blogis 🙂

 

Olge mõnusad ja nautige seda suve nii kaua kuni seda veel meile antud on!

Kamilla Katarina
♥♥♥