Kuna teile meeldis mu eelmine folgipostitus, mida saate lugeda SIIT (aga enne vaata see postitus Ă€ra 😉 ), siis mĂ”tlesin seda korrata ja ehk meeldib see postitust teile veel rohkem!

Eelmise postituse all ĂŒks lugeja kĂŒsis, et kas plaanin ka Viru folgile minna, aga ma reaalselt ei teadnud vastust. Ma ei teadnud vastust kuni laupĂ€eva Ă”htu kella seitsmeni ja jĂ€rgmine hetk kella kaheksa paiku, ma istusin nelja poisiga autosse ja olime KĂ€smu poole teele.

Spontaansusest sĂŒnnib alati midagi vĂ€gevat, seega otsustasin riskida ja vĂ”tta kaasa oma armas peegelkaamera, et kogu see seiklus jÀÀdvustada ning Ă”nneks ma ei pea seda kahetsema… Ma sain nii lahedaid pilte ja kuna mu enamus lugejad on naised, siis ma usun, et teil pole midagi toredate poiste… mmm.. vĂ”i noormehed? See on nii naljakas vanus, nad pole enam poisikesed, aga pole ka veel tĂ€iesti mehed ehk siis on vist Ă”ige kutsuda neid noormeesteks? ÜhesĂ”naga jĂ€tkan sealt kus pooleli jĂ€in, et ma usun, et teil pole midagi nende lahedate piltide vastu noormeestest, eks?

IMG_7118

IMG_7126

IMG_7124

Kuna me hakkasime nii hilja sinna sĂ”itma, siis jĂ”udsime kahjuks ĂŒhele kontserdile, kus esines Norra jorubĂ€nd Transjoik, kui nii vĂ”ib öelda, sest ma ei saanudki tĂ€pselt aru, mis ĆŸanrit nad teevad, aga see oli lahe:

IMG_7129

IMG_7133

IMG_7137

Ning ma nĂ€gin LÕPUKS ĂŒle pika aja oma parimat sĂ”pra (all paremal). Meil on nii, et vahet pole kui kaua me ei nĂ€e, aga ikka on sama suhe ja side, mis algas 2009. aastal. Tema oli ka pĂ”hjus, mis tegi sinna mineku otsuse n.ö kergemaks, sest ikka onju parem, kui keegi ees ootamas, sest ma ĂŒtlen ausalt – see nelja kutiga minek, oli minu jaoks teatud pĂ”hjustel tohutu mugavusstsoonist vĂ€lja minek (erinevate lĂ€bielamiste pĂ€rast ma olen hullult pelgama hakanud uusi seltskondasi), sest nad ei olnud tol hetkel veel sellised sĂ”brad, kellega ma niisama pĂ€ev lĂ€bi lihtsalt ĂŒksinda chillinud oleks… Heh, nii palju siis hingeelust 😛

IMG_7141

juk

IMG_7158

IMG_7161

IMG_7175

Üks muhedam, kui teine!

IMG_7178

IMG_7198

IMG_7239

kÀtliiin

Ütlesin neile, et tehke high fashion face ja selline on siis tulemus 😀 :

highfashionface

IMG_7220

Üks imeline luigepere 🙂

IMG_7243-6

IMG_7250

tumblr_lm8i5bNwza1qeijvdo1_500

IMG_7256

IMG_7260

IMG_7264

IMG_7269-2

image

IMG_7291

Oeh, see oli ikka nii Ôige ja tore, et ma lÀksin! Ikka tÔsiselt tore! Sest ma:

1) Tulin mugavusstsoonist vÀlja
2) NĂ€gin ĂŒle pika aja oma parimat sĂ”pra
3) Sain veel neli sÔpra juurde
4) SĂ”in esimest korda sel suvel LESTA KALA, mis on lihtsalt ĂŒks mu lemmik kaladest!
5) NÀgin langevat tÀhte
6) KÀisin KÀsmus (viimati kÀisin, kui olin alla 14, tÀpselt isegi ei mÀleta)
7) NÀgin pÀikesetÔusu
8) JÔin pÀevasel ajal ilusti mineraalvett, sest kas te Anette lugu olete lugenud? Loe SIIT.
9) KĂ€isin esimest korda Viru folgil

Õnneks polnud seda kohutavat kuumust, mis Viljandis folgi ajal oli ja see tegi ka seal olemist palju paremaks ehk siis ma pean ausalt tunnistama, et sealne folgi vibe oli parem!

Kas see suvi suudab veel ĂŒllatada ja veel Ă”nnelikumaks teha? Viimati oli mul nii vĂ€gev suvi 2009 ja 2010. aastal 🙂

happyyy

demilovato-happy

 

Nagu juba eelmises postituses mainisin, siis viibin ĂŒhe rohkem uuesti arvuti ÀÀres ehk siis luban, et siia hakkab tasapisi tulema suve postitusi, mida ma siiani pole jĂ”udnud teha, aga et teil igav ei hakkaks, kostitan teid praeguse aja tegemistega ka ja ma luban teile ĂŒllatusi. Nt ĂŒks ĂŒllatus ootab teid jĂ€rgmises vĂ”i ĂŒle jĂ€rgmises Naistelehes ja siis nĂ€ete ka seda ĂŒllatust siin blogis 🙂

 

Olge mÔnusad ja nautige seda suve nii kaua kuni seda veel meile antud on!

Kamilla Katarina
♄♄♄