Ühel ilusal ööl, kui me Tartus Grete juures tüdrukuteõhtut pidasime, tutvustas ta mulle sellist artisti nagu James Arthur. Ta võitis 2012. aastal UK The X-factori ning esineb 5.augustil Tallinnas klubis Factorys. Ta võitis mu südame selle lauluga:

Ma arvan, et ma olen seda laulu viimase kuu aja jooksul vähemalt sada korda kuulanud ja iga kord videot vaadates, tuleb mul mõnes kohas kananahk ihule…

Teine laul, mida ma samuti mitmeid-mitmeid kordi kuulanud olen, on see:

Grete tutvustas teda üldse sellepärast, et rääkis, kuidas ta emaga tema kontserdile lähevad, sest mõlemad fännavad teda nii väga ja nooooooo… ma pean ausalt tunnistama, et nüüd mõlguvad ka mul peas plaanid, et lähen kaen ta kontserdi üle 😉

Aga sellega minu postitus veel ei lõppe, sest vajan teie arvamust – nimelt samal õhtul kui me ta videoid vaatasime, tekkis meil Gretega ikka väga tõsine vaidlus teemal kas James Arthur on ginger või mitte? Mina ütlesin, et ei ole ja tema on 100% sellel arvamusel, et on!

 

James Arthur

arthur620_1872486a

SHOWBIZ Twilight

JamesArthur_Look_0_1632546a

James-Arthur-2876664.png

James-Arthur-X-Factor-Marvin-Gaye-Makeover

 

Fotod: Google

 

Mitte et sellest oleneks miski, aga kuna mul olete teie, siis oleks huvitav teada, kes ta teie arust on 😀 ? Ginger või mitte?
Ning kas teadsite teda enne ja kui mitte, siis kas hakkas meeldima?

 

 

 

Kamilla Katarina
❤❤❤