IMG_0919

IMG_0907

Üritus oli jälle hästi korraldatud ja kollektsioonid olid võimsad. Meeletult palju oli meeste kollektsioone 😉 ning suuremat galeriid võid vaadata Delfist SIIT.

Kuid kuidas mul see päev läks? Ma vist võikski vinguma jääda. Mulle see kuumus kohe üldse ei istunud ja naudin hetkel neid jahedamaid ilmasi. Ma olin sellel päeval kohutavalt väsinud (sest me olime eelmiste päeva varahommikutel üht lühifilmi filminud) ja see kuumus võttis veel omakorda energiat ehk siis ma olen siiani nii kurb, et ma seal väga palju ei pildistanud, aga ma lihtsalt ei suutnud 🙁 . Kokkuvõttes saingi kogu showst ainult need kolm pilti. Mattis õnneks lohutas mind lausega: “Come on, sa võid vahel lihtsalt pealtvaataja ka olla, sa ei pea kogu aeg pildistama!” – true that!

 

Seda kõike käisin vaatamas sellise komplektiga:

IMG_0977

Tõusin lendu 🙂

IMG_0996

IMG_1001

Pluus-H&M
Seelik- Monton
Sandaalid- sõbrannalt saadud ehk siis ei tea

 

 

Päikest,
Kamilla Katarina