… ehk siis see postitus on sulle, kellele lõpetamine koputab uksele, aga sa lihtsalt ei saa seda ust veel avada, sest sa oled paljas 😡

Enne kui edasi kirjutan, siis küsimus suurele ringile – kuidas see aasta, paljudel üheksandikkudel, oli lõpetamine juba eelmine nädal ära? Just oli ju matemaatika eksam… ja tavaliselt on lõpetamised vahetult enne jaanipäeva ehk siis a’la 18.-21.juuni.

Õnneks on kaheteistkümnenda klassi lõpetamised veel ees (eksju?) ja kindlasti leidub siin maamunal inimene, kes jättis enda lõpuriiete ostmise viimasele minutile, sarnaselt minule eelmisel aastal, ehk siis ma loodan, et kellelegi on sellest postitusest ikka kasu 🙂

Ma ei hakka siin postituses välja tooma kleite-seelikuid kuskilt välismaisest internetipoest, sest see tellimus ei jõua kahjuks sinuni nii kiiresti. Käisin sinu jaoks läbi mõned Eesti suurimad keskused(Rocca al Mare, Tartu Kaubamaja, Tasku keskus) ja piilusin Eesti suurimasse internetipoodi Siisonisse.

Soovitan sulle ka mõnd maxiseelikut lõpetamiseks, sest kui sa lugesid mu eelmist postitust seoses lõpetamisega, siis sa tead, et ka mina lõpetasin maxiseelikuga ja mõtlesin, et nüüd põhjendan, kust see maxiseeliku idee üldse tuli. Mina armusin maxiseeliku ideesse ära eelmine aasta VARKKI kevad/suve moeshowl, kus oli mul au olla modell:

varkkil

Kleit; Varkki seelik (otsas); Montoni seelik

Ma olin täiesti kindel, et mina lähen lõpetamisele selle seelikuga, aga kahjuks selleks ajaks, kui ma seda ostma läksin, oli see otsas. See aasta ma leidsin sarnase seeliku Montoni internetipoest ning ma läksin nii ekstaasis juba, kuid siis läksin seda poodi vaatama ja see on sellisest puuvillasest vms materjalist ehk siis see on selline suvine kerge seelik, mis on täiesti vastand Varkki seelikule, mis oli sellisest luksuslikust materjalist ja pidulik seelik. Selle kleidi näite tõin niisama, võib-olla soetan endale sellel.

Issand, jälle ma tõmbusin teemast nii kõrvale. Ma ikka oskan 😀 .

Ma pean ütlema, et see aasta oli minu arust riietepoodides valik palju suurem. Kuigi jah, eelmine aasta tekkis mul sellest maxiseelikust kinnisidee ja ilmselt sellepärast ma ei leidnud väga pikalt endale midagi sobivat. See aasta polnud kinnisideed ja erinevates poodides ringi kõndides, ma avastasin end väga tihti mõtetest “oh, ma tahan seda kleiti. Oh, sellega lõpetaks küll. Oh, see on nii kaunis, paneks vot sellised kingad juurde ja oleks 5+” jnejne. Meeletult suur ja ilus valik oli ehk ma loodan, et mitte keegi ei lähe lõpetamisele “paljalt” 😀 .

Kõike järgnevat, mida ma nüüd soovitan, nägin ma ise isiklikult eelmine nädal poes ehk siis ma usun, et need peaksid seal veel alles olema:

1. Maxiseelikud

maxiseelik

Monton – Monton – Mosaic

2. Maxikleidi

BA-141-CW-140106-00043

Monton – Lindex – Mango – Bastion – Bastion – Bastion

3. Lühikesed kleidid

lühikesedkleidid

Desigual – Mosaic – Mosaic – Promod

lühikesedkleidid2

Monton – Bastion – Promod – Orsay

4. Tallinn Dolls Debenhamsis Rocca al Mares

tallinndolls

Minu valik Siisonist
(Kuna Siisoni kaup peaks 1-3 päevaga kohale jõudma, siis äkki sealt veel jõuad vajadusel tellida?)

siisonivalik

Oranš kleit Sinine kleit Lilleline must kleitValge kleit

Päris värviline valik eks? Nende kõikide kleitide-seelikute juurde, mulle tekkis n.ö nägemus kuidas ja millega ma neid kannaks ja sellepärast ka need valituks osutusid. Kui sa ostad mõne nendes kleitides ja oled plindris, et mis veel sinna juurde(soeng, kingad vms) ja kui mitte keegi ei oska nõu anda, siis äkki ma oskan. E-mail: trendiruum@gmail.com on alati avatud ja äkki oskan aidata 🙂

Jagan sinuga ka üht kommentaari, mille kirjutas Piia (Bowtie Diary) eelmise lõpetamise postituse juurde, äkki saad sellest ideid ja ei peagi poodi minema: Megavahva postitus, see lõpetamiste nostalgia, mis mind tabas oli meeletu!
Minu lugu on selline, et üheksandas olin täiesti kindel, et tahan lasta endale kleidi õmmelda. Täpselt ühe sellise, mis Blair Waldorfil seljas on olnud. Ema siiski arvas, et see poleks eriti arukas tegu ja leidsin enda kleidi Stockholmist, Vilast.
Kaheteistkümnenda lõpus ei olnud mul aimugi, millist kleiti võiksin tahta. Olin nagu poodides vaadanud ja proovinud ja ükski polnud “see õige”. Ühel heal päeval meenus mulle, et mu ema kapis on üks vanaemale kuulunud kleit (mille tegi temale omakorda tema ema, kisub keeruliseks) ning voilà! See istus mulle nii nagu oleks minu järgi õmmeldud ja kuna mu vanaema on käinud ka samas koolis, siis teadsin kohe, et olen oma kleidi leidnud. See oli küll tohutult konservatiivne (krae, pikad varrukad, üle põlve), kuid 60ndate lokkide, lainerijoone ja kitten-heelsidega tundsin end küll eriti lahedalt.
Seega minu soovitus oleks igasuguseid vintage poode või vanaemade/emade riidekappe ka läbi kammida. Kes teab, mis head ette võib sattuda.

Ilusat lõpetamist,
Kamilla Katarina