Hei kallid lugejad! Trendiruum pole kohe kindlasti välja surnud. Mul on metsikult materjali, mida ma ka siia jagan. Mul on viimasel ajal meeletult palju tegemist ja igale poole minemist olnud, et mul lihtsalt pole olnud aega maha istuda ja blogida. Mõned kujutavad võib-olla ette, et see blogimine käib nagu nipsti, teen viie minutiga selle postituse ja/või video valmis, aga kahjuks see võtab palju rohkem aega. Lisaks pole ma ka jõudnud postitusi ette draftina ära teha, mida ühe klikiga hiljem jagada saan. Aitab nüüd vabandustest ja pigem nüüd valgustan teid, millega tegelenud olen. Esiteks võtsin vastu otsuse, et tulen Saaremaalt jäädavalt ära. Ala, mida ma seal õppisin, oli mega huvitav ja kool oli tore, aga kuna mu pere ja parimad sõbrad-sõbrannad on kõik Tallinnast ja ise olnud terve elu linnainimene, kelle ümber kogu aeg midagi toimus, siis tundsin end terve aasta suht üksiku ja õnnetuna ning miski justkui sõi mind seest ja kogu mu loovus ja inspiratsioon seal olles aina kadus… Kuna elu on niiiiiiii pikk ja mul on palju erinevaid võimalusi, kasvõi seda sama ala õppida kuskil mujal, siis võtsingi otsuse vastu, et pigem ma olen õnnelik kuskil mujal kui veel kaks aastat õnnetu seal. Kõige rohkem jään igatsema Kaisat, kes mu viimases videos laulis. Tõsiselt suure südamega inimene! Sellega seoses hakkasin ühikast tasapisi välja kolima ning üks päev ma reaalselt läksingi hommikul tühja kohvriga saarele ja tulin juba sama päeva õhtul pungil kohvirga tagasi ja ikka jäi mul nii palju asju sinna. Vahepeal jõudsin ära käia ka Tartus Antoniuse moeetenudust vaatmas ning kohe pärast seda oli mu õe lõpetamine ja hakkasin kokku panema uue kooli jaoks portfooliot ja oi issand! Ma ei visualiseerinud, et selle tegemine nii kaua aega võtab. Ärge kunagi jätke sellise olulise asja tegemist viimasele minutile nagu mina! See ei jäänud isegi viimasele minutile, vaid lausa viimasele sekundile. Pinge oli nii laes, et ma mõtlesin, et ma saan infarkti 😀 Kui see kõik tehtud sai, läksin kohe perega uuesti Saaremaale, et oma viimased kodinad ühikast kokku korjata ja see ilusti läikima lüüa. Kui see tehtud sai, jäime Saaremaad avastama kuni jaanipäevani ja ametlik jaanipäev sai maha peetud sõbra juures maal ning juba olen teel Pärnu lähedale ühte puhketallu jaanipäeva afterpartyle. Kõiki neid seiklusi filmisin ka ehk siis on tulemas SUUR jaanivlog!

Photo on 2014-06-25 at 18.16

Nii palju mu viimase aja tegemistest. Jõudsin nüüd lõpuks postituse peategelase juurde, milleks on see lahe pluus, mille sain chicnovast.

IMG_3219

Pluus – SIIT
Püksid – Humana
Jalanõud – Seppälä

IMG_3211

IMG_3222

IMG_3227

IMG_3230

IMG_3237