Vasak: Kaabu- H&M; Pluus – Gina Tricot; Seelik, Kott – second-hand; Ketsid – Rimi
Parem: Kaabu- H&M; Kampsik – Cubus; Püks-seelik – Stradivarius; Kott – Mango; Ketsid – Rimi

Haha, mind paneb naerma see Rimi, kõik ostavad oma ketsid kas Converse omad või siis tellivad Asosest vms ja siis olen mina oma ketsidega, mis on RIMIST!
Aga mõtlesin, et teen enne magama minekut veel väikse update “olevikust”, sest ma tegin täna kaks postitust ammu toimunud asjadest.

Koolis on hetkel ilmselt kõige-kõige põnevamad ajad 🙂 . Kolmapäeva öösel kella kolmest kaheksani hakkasime filmima üht lühifilmi vms, ühele ülemaailmsele filmikonkursile. Varahommikul pidime filmima, sest vajasime seda tühja linna efekti. Pärast seda möödus päev magades ja oleskledes. Täna ehk neljapäeval olid jälle tunnid. Meil oli selline vahva tund nagu idee, identiteet, intertekstuaalsu (jah täpselt, selline on tunni nimi 😉 ) ja läbi selle saime minna Saksa Tallu öko jäätist degusteerima. Mmmmmm… ise tehtud jäts on ikka hoopis teine asi. Käisime jäätist ja kohta uurimas, sest talu perenaine palus meie kursusel jäätisele huvitav nimi välja mõelda.

IMG_20140521_081137

Kuna kolmapäeval me ei saanud kõiki võtteid tehtud, siis nüüd täna öösel kella neljast teeme neid edasi. Asjale lisab vürtsi see, et hakkame kursusega kella seitsmest Tallinna poole sõitma, sest lähme uurima mõningaid reklaamiagentuure ja lennusadamat. Homne päev lõppeb mingisuguse blogijate üritusega, kuhu Mattis mind kaasa kutsus ehk siis tõotab tulla põnev, aga kindlasti väsitav päev.

Aga tead mis mind üleval hoiab? Vot see laul:

Nii võrratu laul ja video… no fantastiline! Ma olen sellest hetkel sõltuvuses.

Kindlasti saad varsti näha ja HÄÄLETADA selle video poolt, mis meil hetkel koolis käsil on 😉 .

Pildid on pärit mu instagramist. Hakka jälgima, siis saad kiiremini kursis olla, mis mu elus toimub, sest ma lihtsalt armastan instagrami ja lisan sinna üpris tihti pilte.

Kuidas sulle selline igapäeva tegemistest postitus meeldis? Kommenteeri alla 🙂

 

 

Kamilla Katarina