Kus nüüd tuli alles pikk pealkiri… Aga ei, kahjuks ei ole see postitus sellest, kuidas järjepidevam olla oma asjade ja tegemistega. Pigem sellest, et keegi mulle sellel teemal koolituse teeks (on selline asi üldse olemas? 😀 ), sest nagu sa lugejana näed mu blogi suhtes, siis ma pole väga järjepidev 🙁 . On sul mõnda head soovitust või motot, mis paneks mind järjepidavamalt tööle? Süümepiinad piinavad mind koguaeg ja ei lase mul magama jääda. Nüüd sa küsid, aga miks sa siis pead blogi? Sest mulle tegelikult ju väga meeldib blogida ja mul on sulle nii palju jagada. Tahtsingi sulle teada anda, mis postitusi sa varsti näha saad ja siia suurelt enda lubaduse kirja panna – MA LUBAN, ET MA HAKKAN REGULAARSELT POSTITAMA! Nii nüüd on lubadus suurelt kirja pandud ja ma ei tohi seda murda.

Kohe varsti on tulemas video Lindexi showroomi avamisest:

mattisega

Kus ma katsetasin enda uut kaamerat!  Jah, ma sain endale uue kaamera ja ma ei saaks olla rohkem õnnelikum selle üle. Sain endale Canon 6D ja olen sellega siiani MEGA rahul. Põhjus, miks sa juba seda videot pole näinud, on seepärast, et mu arvuti on maailma kõige aeglasem ja tegelikult arvuti on ka põhjuseks, miks ma blogiga järjepidev ei ole suuda olla. Üldse ei taha siia aeglasesse arvutisse tulla, kõik võtab poole rohkem aega kui peaks võtma 🙁 .

IMG_0166

Veel on tulemas intervjuu Karolin Kuusikuga, mille ma pidin tegema seoses Libresse kampaaniaga, kuhu ka mina kaasatud olen ning varsti jagan ühele lugejale 4 piletit Kaparockile, millega koos tuleb ka stiilinäiteid muusikafestivalile.
Samuti on mul tegemata ka Look Kooli postitus, kus ma osalesin ja seda päeva filmisin (jeeeeš, mulle meeldib filmida, nagu sa aru oled saanud) ehk siis Lindexi showroomi videole tuleb VEEL üks video! Kokkuvõttes, mul on sinuga väga-väga palju jagada ja soovitan sul lainele jääda 🙂

Tegelt saad kohe lainele püsima jääda, sest see pikk jutt ja tulevikuplaanid polnud ainuke asi, mida täna sinuga jagada tahtsin. Nimelt sai mul jälle valmis üks vlog, mille lõpus on ka selle väga kerge soengu õpetus.

IMG_20140503_222228

Video ongi nii pikk seetõttu, et see koosneb kahest osast. Alguses ma näitan sulle, kuidas ma enda ema ja õega emadepäeva pidasin ning lõpus teen ma seda soengut.

Anna teada kuidas video meeldis või kui sul on mõnd head nippi, mis sind järjepidevana hoiab, siis kõik nipid on oodatud alla kommentaaridesse, aga jää lainele, sest tulemas on palju uut 🙂

 

Kamilla Katarina