Mõni aeg tagasi toimus Pelgulinna Gümnaasiumi moeshow, kus mul oli au olla žüriis. Sattusin sinna ilmselt sellepärast, et olen selle kooli vilistlane ja olen sellel üritusel ise kaks korda osalenud. Kuus žüriiliiget oli ning üheks liikmeks oli minu hea tuttav ja samuti blogija Mattis Meekler. Ma olen ühekorra varem ka temaga koos ühel kooli moeshowl žüriis olnud ja no selle kutiga on ulme kuskil koos istuda ja vaadata. Meil saab ALATI lihtsalt niinii palju nalja, et me mõlemad hoiame reaalselt hammastega põski kinni, et oma naeru varjata, sest see võib päris totter vaatepilt olla, kuidas kaks žüriiliiget naerust “tõmblevad” 😀 .

Rohkem minu tehtud pilte showst saate vaadata SIIT.

pgmoeshow

Foto: elu24

_MG_5919

_MG_5906

Õhtujuht kandis Mattise Limited Collection 2014/2015 kleiti

_MG_5908

Originaalis oli see pilt täiesti tume, sellepärast on ka selline säbruline.

_MG_5922

Ja nüüd üks täiesti suvaline vlog, mis sai üles filmitud endale harjutamiseks(kaamera ees olemise suhtes) ja toreda tripi jäädvustamiseks, aga kokku ma selle lõikasin ehk siis kes viitsib vaadata, siis palun 🙂
Soovitan eriti vaadata lõppu, kus on naljaks klipp sellest, kuidas mu sõbrannad esimest korda tomatimahla proovivad 😀

 

Kui vaatasid videot, siis kuidas meeldis? Mida sa tomatimahlast arvad? Öak? Kommenteeri alla.

 

Päikest,
Kamilla Katarina