MK giveaway on suure hooga käima läinud ja aitäh kõikidele, kes sellest osa on juba võtnud. Tahtsin Sulle kirjutada veidi lähemalt, kuidas mul on võimalus Sulle välja loosida see imeline käekott. Nimelt teen koostööd sellise suure brändiga nagu Libresse ja eks iga neiu teab, mida see bränd toodab :). Nüüd on Sul põhjust just selle brändi toodet veel rohkemgi osta, sest Libressel käib super võimas kampaania!!!

Nimelt osta ükskõik milline Libresse, registreeri SIIN oma ostutšekk ja võida täiuslikkuseni viimistletud stiil. Selleks kingib Libresse Sulle Rocca´al Mare 500-eurose kinkekaardi ja Sinu käsutuses on professionaalne stilist Karolin Kuusik, kes jagab Sinuga kasulikke stiilinõuandeid. Sinu stiili viimistlevad jumestaja, juuksuri ning fotograafi meeskond. Lisaks läheb loosi 7 x 100 € väärtuses Rocca`al Mare kinkekaarte.

Aga kui Sul on juba täiuslik välimus, selle juurest on puudu vaid trendikas kott ja Sa pole veel sellest loosimisest osa võtnud, siis mine TRENDIRUUMI FACEBOOK‘i lehele, kus on olemas kõik juhised Michael Korsi koti võitmiseks.

taevast alla

Võta osa ja võib-olla Sullegi sajab MK kott taevast alla!

_MG_5964

Prillid- Lindex
Kampsun- Monki
Mantel- Klementi (aga sain TASUTA Emma kaltsukast)
Püksid- Vero Moda
Saapad- Marks&Spencer

_MG_5973

Need SAAPAD(!!!) on mu lemmik saapad! Need on juba niinii kulunud, aga ma lihtsalt ei suuda neist lahti öelda, sest ma pole kuskilt nii mugavaid saapaid veel leidnud 🙁 Aga kell ja sõrmus on Pariisist kuskilt suvalisest poest.

 

_MG_6011 - koopia

_MG_6046

_MG_6071

 

XoXo,
Kamilla Katarina