Tänane päev algas nii ilusa päiksetõusuga, millest sain osa, sest juhtusin olema terve öö üleval kaela närvivalu tõttu. Hea hommikusöök ja päike ilmselt aitavad mul poole päevani vastu pidada 🙂 sellest edasi veel täpselt ei tea mis saama hakkab… Ükskord kui ma allnighter’it tegin, oli mu aju õhtuks nii väsinud, et ma käisin poes, olin ostnud just ühe asja(pangakaardiga) ja siis ohoo kassas avastasin endale veel midagi põnevat, mille otsustasin osta ja PAUK! KADUNUD! Parool oli mu peast kustunud! Nii ma siis panin seda parooli seal kolm korda valesti ja siis veel pangaautomaadis kaks korda valesti ja lõppes sellega, et mu kaart söödi ära 🙁 . Muidugi parim oli nende inimeste reaktsioon, kes mu sabas seisid – nad olid nii ehmunud ja arvasid reaalselt, et ma mingi varas!
Samas eks ma olengi ju, sest kõikide nende unetute öödega ma varastan endalt tervist…
Nüüd olengi end hakkanud tervendama vähe tervislikuma toiduga kui siin jõulude ajal ja kohvist on saanud minu jaoks luksuks! Mulle nii-nii maitseb kohvimaitse, aga joon seda suhteliselt harva, sest see paneb viimasel ajal kogu aeg mu üleni värisema ja pea valutama. Olen asendanud kohvi sooja sidruniveega, detox puhastava teega ja kakaoga.

Nädalavahetusel käisin Tallinnas Lindexis ja sain need cool‘id päikeseprillid. Seal oli nii palju erinevaid lahedaid paare, et ma oleks tegelikult tahtnud veel kaht paari nende valikust.

Nüüd jooksengi idee-identiteet-intertekstuaalsuse tundi… Ahja, kui sa veel ei tea, siis ma õpin Kuressaares multimeedia kujundust. Elan siin üksi, millepärast ka need selfie‘d 🙂 . Loodame, siis nüüd kõik, et mu magamata aju genereerib maailma parimad ideed välja!

pu

_MG_3216

_MG_3257

_MG_4490-2Prillid: Lindex, Pusa: Gina Tricot

anigif

 

_MG_1616

Päikest,
Kamilla Katarina