[Allpool on pildid ka]

Kuulsin täna hommikul päris kõvasti akna tagant linnulaulu ja see veidi hirmutas ära ja samas tegi rõõmsaks, sest kevad JUBA läheneb! Loodan, et see ei olnud valehäire… Aga mõtlesin, et jagan teiega tund aega head muusikat ja eelmise aasta pilte ajast kui kevad endast märku andis. Siis oli ka mõned plusskraadid ja lumi sulas ehk siis kõik kohad olid lögased.

Selle halli Tweety pusa sain ma paar päeva enne neid pilte. Nimelt sain selle Kaubamaja Humanast 1,5€ ja ma armusin sellesse KOHE ära ja see on siiamaani lemmik. Nii mugav ja pehme! Ma tean, et mõned inimesed ei käi üldse kasutatud riiete poes, aga ma AUSALT soovitan! Sealt võib leida ikka väga häid “pärleid”, aga kui kohe üldse ikka ei tõmba sellistesse kohtadesse (nt ma olen kuulnud selliseid põhjuseid, et ei suudeta käia, sest riietel teise inimese aura küljes ja kuna ei teata kelle riietus, siis äkki sellel on halb aura küljes?), siis ma soovitan piiluda H&M, Bershka ja taolistesse riiedepoodidesse. Minu arust müüakse väga palju taolisi pusasid poodides 🙂

IMG_0848

IMG_0888 IMG_0861 IMG_0851