_MG_2839

Kaabu- H&M
Kaelakee- second-hand
Pluus- Zara
Püksid- H&M
Saapad- Dinsko (ostsin Rootsist)

Ma usun, et kõik teadsid ja kui ei teadnud, siis 31.jaanuaril hakkas Hiina horoskoobi järgi hobuse aasta. Kuna hobuse aasta värvid on sinine ja roheline, siis otsustasin selle auks kanda midagi sinist. Muide sinisest on saanud üks mu lemmikvärve, sest see toob alati mu juuksevärvi veel rohkem esile, mistõttu saan ka tihti sinist kandes komplimente.

Ma ei ütle, et ma usun horoskoopidesse tõsimeeli, aga huvitav on lugeda ikka ja nii ma siis lõin googlesse “hobuseaasta horoskoop”. Aasta horoskoope on põnev lugeda seetõttu, et siis aasta pärast muheleda ja mõelda “noo see läks täide… hmm, sellist asja küll ei juhtunud, aga oleks ju võinud juhtuda” jne.

Olen skorpion ja kopin siia, mis siis skorpioni suhtes öeldud (ma neid täiesti üleüldiseid ei viitsinud lugeda, sest see skorpioni oma juba nii üldine, et ikka kõikidel skorpionidel siin maailmas oleks äratundmisrõõmu aasta pärast):

Vesi (Vähk, Skorpion, Kalad) 
Hobune on väga emotsionaalne ja see lähendab teda Vee märkidega. Kui te kuulute selle stiihia alla, siis olge valmis selleks, et 2014. a hakkavad teie tunded ja emotsioonid pulbitsema ja üle ääre ajama. Paljude veestiihia esindajate jaoks saab 2014. aasta olema emotsionaalse uuenemise ja taassünni aastaks, ja nagu kõigile teada, kui muutub inimene, siis muutub ka maailm tema ümber. 2014. aastal seisab paljudel veestiihia esindajatel ees palju muutusi ka isiklikul rindel, mille mõjul võivad nad täielikumalt avaneda ja ilmutada oma sisemist maailma. Just armastus muutub Vee märkide jaoks selleks stiimuliks, mille mõju all suudavad nad saavutada töös edu ja teha oma isiklik elu õnnelikumaks!

Skorpion 
Tähed ennustavad tormilist elu, edu ja õitsengut. Tugev tervis, tööarmastus, kaasasündinud taiplikkus ja piiramatu fantaasia aitavad Skorpionidel kerge vaevaga tõrksa ratsu saduldada. Ärge laske oma võimalust käest ja aasta kujuneb teie jaoks väga heaks.

Eks ma siis aasta pärast võtan selle postituse uuesti ette ja kirjutan, kuidas mul see hobuseaasta möödus 🙂

Seniks aga lugege ka enda kohta SIIT ja peatse postituseni….

 

Kamilla